Zpěvačka Marika Gombitová: V Praze si užije luxus za 300 tisíc | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zpěvačka Marika Gombitová: V Praze si užije luxus za 300 tisíc

Zpěvačka Marika Gombitová
Zpěvačka Marika Gombitová (David Kundrat)

Říká se jí »slovenský klenot«, a tak si Mariky Gombitové (67) cení i Češi. Producent jejích koncertů v O2 areně neváhá za její přespání v Praze vysolit 300 tisíc korun. A to v ceně není zahrnuto ubytování zpěvaččina »služebnictva«.

První ze dvou koncertů v největší české hale se odehraje už 16. ledna. Druhá megashow se tam uskuteční 30. ledna. Gombitová podle informací Aha! do Prahy dorazí dva dny před prvním koncertem, ubytuje se v luxusním hotelu Four Seasons, kde jednu noc strávila i rocková babička Tina Turnerová (†83). Marika v hotelu podle prozatímních plánů pobude ale až do druhého koncertu, a protože nejlevnější pokoj přijde na 18 tisíc korun za noc, 300 tisíc je tak minimum, co její ubytování bude stát.

Exkluzivní zpověď Gombitové před koncerty v Česku: Mám u vás druhý domov!

Video se připravuje ...

V rekonstrukci

Nejde ovšem o žádný zpěvaččin rozmar. Právě tento hotel je proslulý svým všestranným přizpůsobením se handicapovaným lidem. Kdykoli byla zpěvačka v Praze, bydlela v InterContinentalu, který patřil k jedněm z prvních bezbariérových hotelů na světě. Jenže ten je stále v rekonstrukci. „Vzhledem ke svému zdravotnímu stavu nerada experimentuji a držím se osvědčených věcí, se kterými mám dobré zkušenosti a už přesně vím, co od nich můžu očekávat. Proto jsem byla mnoho let věrná InterContinentalu,“ komentuje Marika, která by měla přijet i se svými třemi psíky. Ovšem nyní do jiného hotelu, než bývala zvyklá...

Kateřina Žbirková v Kápni božskou: Jsem připravena na novou lásku!

Video se připravuje ...

Zkouší v Bratislavě

Marika na oba pražské koncerty už pilně zkouší v Bratislavě. Proto tam za ní vyráží mikrobus s týmem včetně bratří Cabanů, kteří jsou autory velkolepé scény. „Podíváme se na jednu ze zkoušek a doladíme veškeré poslední detaily,“ prozradil deníku Aha! producent Tomáš Ságl (50).



Přečtěte si
valsoraj.atrem
9. 1. 2024 • 17:24

No ty jsi slušný omezenec.

Eva Komárková
9. 1. 2024 • 14:23

Co jí to je platné, když si sama nedojde ani se vys-at!

Michelin
9. 1. 2024 • 08:37

V sedě se zpívá blbě , leda tak u táboráku ... lidi budou zklamání ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.