Gottová, Žbirková, Patejdlová: Setkání tří dojatých vdov! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Gottová, Žbirková, Patejdlová: Setkání tří dojatých vdov!

Marika a zleva Patejdlová, Žbirková, Gottová.
Marika a zleva Patejdlová, Žbirková, Gottová. (Foto Václav Nekvapil, ara)

Přestože jsou to už dva týdny, Marika Gombitová (67) stále žije koncerty v pražské O2 areně. A také setkáním s manželkami Karla Gotta (†80), Mekyho Žbirky (†69) a Vaša Patejdla (†68). Všichni tři zpěváci byli totiž jejímu srdci obzvlášť blízcí.

Zpívat v největší české hale pro slovenskou Slavici prý moc znamenalo. Stejně jako to, že její pozvání přijaly vdovy Ivana Gottová (48), Kateřina Žbirková (57) a Miluše Patejdlová (67). „Přestože jejich Karel, Meky a Vašo už koncertují v nebi, podpořily mě z hlediště. Byla to pro mne obrovská vzpruha. Moc si toho vážím,“ řekla deníku Aha! Gombitová. „Věřím, že kdyby žili jejich muži, stáli by vedle mne na pódiu a zpívali by se mnou,“ konstatovala.

Exkluzivní zpověď Gombitové před koncerty v Česku: Mám u vás druhý domov!

Video se připravuje ...

Všechny tři vdovy Marika pozvala i na soukromou párty po koncertě. „Takto pohromadě všechny čtyři jsme se setkaly vůbec poprvé. A bylo to natolik dojemné, že nám chvílemi ukápla i nějaká ta slzička,“ neváhala přiznat Gombitová.

Chystá nové písně

Nyní už je Marika doma v Bratislavě a kromě každodenního cvičení už zase naplno pracuje. „Nazpívám dvě nové písničky Fantom srdca a Stúpanie, které měly premiéru právě v O2 areně, aby mohly na jaře vyjít jako singl,“ svěřila se.

 



Přečtěte si
Jana Nováková
15. 2. 2024 • 09:46

Žbirková se se smrtí manžela dostala do médií.Dřive o ní nikdo moc neslyšel a ani ji nevídal,ale teď je jí všude plno.Je evidentní že si pozornosti až moc užívá.Připomíná Gustu Fučikovou.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.