Ohromená Gottová vrní blahem! Takovou reakci Ivana nečekala | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ohromená Gottová vrní blahem! Takovou reakci Ivana nečekala

Ivana s Monikou Absolonovou a Liborem Boučkem
Ivana s Monikou Absolonovou a Liborem Boučkem (Instagram)

„Těšíme se na vaše vzácné snímky a příběhy, které nám pomohou ještě více přiblížit Karla Gotta a jeho odkaz," vyhlásila Ivana Gottová v únoru pátrání po fotkách pro plánované muzeum legendárního zpěváka a prostřednictvím soutěže tehdy poprosila fanoušky o archivní fotografie s Mistrem z 60., 70., 80. a 90. let. A jak to všechno dopadlo?

 

„Milí Karlovi příznivci, vybrat vítěze z tak ohromujícího množství snímků nebylo vůbec lehké, protože každá fotografie nese jedinečný příběh a spolupodílí se na mozaice Karlova odkazu," vděčně napsala Ivana Gottová v úvodu vyhlašování výherců na sociální síti. 

Bleskové zprávy: Nemocný Vízner, vydělávající Gott a požár na Havaji

Video se připravuje ...

„Všem, kteří se zapojili, chceme vyjádřit hlubokou vděčnost za čas, energii a ochotu sdílet kousek Vašeho života spojeného s Karlem. Vítězi soutěže se stávají: Justyna Ziembicka, Miroslav Vejmelka, Ewa Sołtan," poděkavala osmačtyřicetiletá vdova po známém umělci a dodala: „Rozhodli jsme se navíc audioknihou ocenit ještě další čtyři z vás, a to: Hana Trefilová, Jiří Fajkoš, Alica Hutníková, Stanislav Chlumecký. Děkujeme mnohokrát všem, kteří se zúčastnili, i za dopisy s fotkami, které přišly poštou. Vaše Ivana a tým Karel Gott Agency."

Proč Gottová souhlasila s vytvořením Gotta „umělou inteligencí“?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.