A je to konečně venku! Prasklo zásadní tajemství Gottové | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

A je to konečně venku! Prasklo zásadní tajemství Gottové

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Blesk: Martin Hykl (Czech News Center))

Již 15 let plynulo od tajné veselky Karla Gotta (†80) a jeho manželky Ivany (46). Na významnou událost vdova vzpomínala už pouze se svými dcerami. Jak probíhal nezapomenutelný den jejího života?

Výročí si Ivana připomíná již bez svého milovaného chotě, strávila ho tedy alespoň s dcerkami Charlottkou (16) a Nellinkou (14). „Odjela o víkendu s holkami na roubenku,“ prozradil deníku Blesk zdroj blízký Ivaně Gottové. Původně se těsně po svatbě Mistr svěřoval médiím s tím, že svatba byla spontánní rozhodnutí. „Ten sňatek jsme skutečně neplánovali a rozhodli se až přímo v Las Vegas. A jestli jsem tím někoho zklamal? Věřím, že ne,“ prohlásil v roce 2008.

Zdraží i pohřby! Tereze H. se hroutí sen a kdo zneuctil památku Karla Gotta

Video se připravuje ...

Jak se ale nakonec ukázalo v Gottově knize Má cesta za štěstím, svatba v plánu byla. A přítomni na ní neměli být pouze tehdejší novomanželé. „Chtěl jsem, aby mi svědčil Láďa Štaidl, ale nemohl s námi odletět, protože zrovna probíhal soud o opatrovnictví jeho syna Artura, který vedl s Ivetou,“ vysvětlil zpěvák ve svých pamětech.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

Pro někoho volba místa sňatku může být příliš extravagantní. Gott měl ale k městu hříchu vřelý vztah nikoli kvůli jeho pověsti, ale protože ho s Las Vegas pojí i příjemné pracovní zkušenosti. „Vystupovaly zde největší legendy světové hudby a showbyznysu. Právě v hotelu Frontier, kde jsem měl v roce 1967 půlroční angažmá, začala také moje zahraniční kariéra,“ objasnil zpěvák důvod, proč ho to do Vegas po letech táhlo.



Přečtěte si
miroslava13
20. 7. 2023 • 14:08

zase BOMBA!!!! Na to jsme čekali několik let! Pisálci.

Marta Kubíková
10. 1. 2023 • 17:09

To není nic nového, proč to stále melete dokola. Ano, Karel to plánoval, Ivana to nevěděla, do plánu na svatbu byla zasvěcena její matka Blanka a několik důvěryhodných přátel. Nechápu, proč se zde dělá senzace z něčeho, co senzace není.
Nechte už Karla klidně spát a jeho rodinu na pokoji.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.