Nepochopitelný krok Gottové: Zpackaná šance na snový život | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 17. dubna 2024

Svátek slaví Rudolf, zítra Valérie

Nepochopitelný krok Gottové: Zpackaná šance na snový život

Nárok na pobírání sociálních dávek se Dominice Gottové (48) ve Finsku krátí. Ani tato skutečnost ji ale zásadně nepřiměla jednat. Pracovní nabídky se přitom hrnou ze všech stran. Dominice se ale evidentně úplně nechce...
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
12. 02. 2023 01:52

Nikdo nemá právo, urazit Dominiku Gottovou! Není pravda, aby Dominika Gottová nechtěla pracovat, protože Dominika Gottová je slušná, chytrá i pilná dáma, která nemá žádné problémy s alkoholem! Timo Tolkki má problémy s alkoholem. Nápad s kavárnou “Dominika Gott café” je velmi dobrý a je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta! To musí lidé konečně vědět i akceptovat!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně a Ivana Macháčková je nula!!! Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často ona nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta i ona musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně ona dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

johanaa
09. 02. 2023 11:01

Otázka je, jestli by ten název spíše neodrazoval.

Jana Nováková
08. 02. 2023 07:28

O Dominice bych se už nikde nevyjadřovala.Je to otylé,podnapilé nemakačenko které dělá otci jen ostudu.Dvě nejmladší dcery mají a ještě budou mít dost prostoru a pozornosti ve veřejném životě,tak bych vzpomínkovou kavárnu pojmenovala po dceři K.Gotta Lucce.Čím si to zasloužila že je upozadněná.Dominika se zviditelňovala jen skandály a ještě byste ji takto odměnili ?

illenne
07. 02. 2023 16:40

To si dělají legraci, proč nemůže být kavárna pojmenována po některé z dalších dcer. Dominice se nechce evidentně pracovat a tady ji ještě podstrkují pojmenovat po ní kavárnu a ještě jí za to platit 30 000 Kč a nemusí vůbec nic dělat. V jejím případě je toto výsměch slušnosti a pracovitosti. V posledních letech se chovala hrozně. Pan novinář by se měl vzpamatovat, podporovat takovou ženskou. Ať vymyslí jiné jméno pro kavárnu, ale rozhodně ne s jejím jménem. To by bylo špatně.

Pavla Ryslova
07. 02. 2023 16:20

A moje jméno nechcete 😃😉😃?Za 30 000kc/měs.,jdu do toho👍💪👌.

hejhej
07. 02. 2023 12:19

A opět odulá, hloupá Dominika nám sděluje kraviny a bulvár jí za ně platí..

Sem samadoma
07. 02. 2023 12:10

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.