Gottová prolomila mlčení: Ivanina zpráva dojala fanoušky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Gottová prolomila mlčení: Ivanina zpráva dojala fanoušky

Ivana Gottová (46) a její dvě dcerky zažily už čtvrté Vánoce bez jejich milovaného tatínka a manžela Karla Gotta (†80). Ivana ale ani tak nezapomněla na jeho fanoušky a podělila se s nimi o Karlovu soukromou vánoční fotku z roku 2017.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hanainge
31. 12. 2022 18:48

Výše uvedený článek není pravda, protože je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně, což znamená, že Ivana Macháčková nemá žádné právo, jmenovat se „Gottová!!! Ivana Macháčková je nula!!!

Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan a fotky ve článku s Ivanou Macháčkovou, Karlem Gottem a dětmi taky jsou fotomontáže!!! Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta a ona musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně ona dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

bursik
29. 12. 2022 07:07

Nechte Káju i Haničku odpočívat v klidu! Miloš Forman to je světový formát a a Martina radši píše knihy než do vašich casopisu.Je to podivné ,TV plná starcu co se vyjadřují ( za peníze) ke všemu .A pak jsou zde jejich netalentovane děti se zaplacenými školami ,zpěváci a herci mizerie

Jan Pošvic
28. 12. 2022 15:29

Myslým, že by takové komentáře neměli vůbec být.Karel chybí každému kdo ho mel rád a ti ostatní ať si myslí co chtějí, nic na tom nezmění.Život musí jít dál se slušností a úctou.

Jana Alex
28. 12. 2022 07:20

.. hra na city, co jiného. 😑
= Viz "náš " Karel, a "vaše" Ivana. 🤦‍♀️
A přitom, když Karel žil, nesměl se ani stýkat se svými celoživotními kamarády...🙁😞

Marta Kubíková
28. 12. 2022 15:06

Mýlíte se. Ty poslední tři roky jeho života, co byl nemocný, se Ivana snažila pouze korigovat návštěvy a jeho aktivity. O Karlovi je známo, že nikdy nechtěl nikoho zklamat a tak, i když mu nebylo dobře, přesto vyhověl. Ivana se pouze snažila toto eliminovat. Přečtěte si Karlovu knihu, sám se tam o tom zmiňuje a obdivuje Ivanu, že i za cenu nevole odmítnutých osob, pečovala o něj a snažila se ho chránit.
Ono totiž nebylo dne, kdy by Karla někdo nekontaktoval, něco po něm chtěl či jen tak otravoval. A nemocný Karel měl dny, kdy na to opravdu neměl.

Martin Tesařík
28. 12. 2022 02:35

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.