Dcera Karla Gotta (†80) Dominika (47): TRAGÉDIE JÍ ZNIČILA PRÁCI! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Dcera Karla Gotta (†80) Dominika (47): TRAGÉDIE JÍ ZNIČILA PRÁCI!

Možná teď bude pracovat pro svého manžela Tima, který si chce založit vlastní firmu.
Možná teď bude pracovat pro svého manžela Tima, který si chce založit vlastní firmu. (Foto Aha! – Marek Pátek, David Kundrát, ara)

Tolik se těšila na nástup do nové práce, až nakonec bere zpátečku! Dominika Gottová (49) se měla ve Finsku stát jednou z řadových zaměstnankyň firmy, která se věnuje ochraně objektů, např. velkých supermarketů. Jenže právě tahle společnost má teď obrovský problém. Při zásahu jejích lidí totiž zemřel člověk!

Deník Aha! na to upozornila sama nejstarší dcera Karla Gotta (†80). „Firmu Securitas, u které zaměstnávají lidi jako ostrahu, teď šetří kvůli smrti pětatřicetileté ženy při zásahu, který proti ní vedli. Do takových konfliktů se rozhodně nechci dostat. Hrůza!“ napsala nám šokovaná Gottová, která se měla na pozici security v obchodním centru co nevidět zaškolovat. „Ti pracovníci nezvládli agresivní paní a v boji ji asi zabili. Je to strašné...“ povzdechla si.

Nepřiměřený zásah

K tragédii došlo podle finských médií začátkem ledna v nákupním centru Iso Omena blízko města Espoo. Ochranku policie prošetřuje kvůli nepřiměřenému zásahu vůči 35leté ženě, která následně zemřela. Všechny, co mají s případem co do činění, už kriminalisté vyslechli. „Velice se za tento incident omlouváme. Sdílíme smutek pozůstalých,“ stojí mimo jiné v tiskové zprávě firmy Securitas.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

Vážné rozhodnutí

„Je to strašné, mám z toho úplně husí kůži,“ svěřila Aha! Dominika s tím, že od plánů, aby v této firmě pracovala, raději ustoupí. „Tuhle práci vážně dělat nechci,“ dodala rezolutně nejstarší Slavíkova dcera.

Bude dělat pro Tima?

Dominika už v lednovém rozhovoru pro Aha! naznačila, že by mohla pracovat pro svého manžela, finského kytaristu Tima Tolkkiho (56). „Chce si založit vlastní agenturu. To by bylo krásné, pracovat z domova...“ věří v rodinnou firmu Gottová.

Dominika Gottová: Vzpomínkový koncert na tátu? Nechci poslouchat jeho písně od různých interpretů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Mirka2112
29. 1. 2023 • 03:09

Už se vůbec nezmiňujte o té blbce Dominice Gottové!! Má IQ
houpacího koně....

ELLA Průšová
28. 1. 2023 • 22:47

Dominika je lempl línej, věčně nalitá, prolhaná je, no prostě čím dál větší zmetek!

Sýkorka Borka
28. 1. 2023 • 18:48

Lemra lenivá ožratá! Nebude robiť a nebude! Čakali Ste iné? Ja nie...

Qaqa
28. 1. 2023 • 17:07

Lubínku, nebyla by starší fotografie? Třeba jak Dominička pase koníčky a dudlá dumlík jako přípravu na alkoholní časy?

rydlo
28. 1. 2023 • 13:09

Ti pisálkové na „baterku” jsou asi mdlého rozumu, když sesmolí článek z jakékoli pítchoviny, které nahlásí do AHA Dominika. Jsou schopni opakovaně zveřejňovat každý její lživý blábol. Chudinka by tak „ráda” pracovala, už tři roky prochází všelijakými kurzy a školeními pro ostrahu, jednou čeká až se uvolní místo, jednou ji od zkoušek vyrazili, pak zase že musí dělat další kurz a najednou zase nemůže pracovat kvůli tragedii, která se ji netýká. Ta už si nemůže ani pamatovat, co kam nalže a ty její kydy jí žere akorát český bulvár a ještě jí za to platí!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.