Gottová prolomila mlčení! Nečekaná žádost na Karlovy příznivce | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Gottová prolomila mlčení! Nečekaná žádost na Karlovy příznivce

Ivana Gottová se po delší době ozvala veřejnosti
Ivana Gottová se po delší době ozvala veřejnosti (Facebook)

„Milí Karlovi příznivci, zdravím vás všechny po delší době a pevně věřím, že se máte dobře a jste všichni zdraví! Snad se vám rok 2024 rozběhl šťastně a v lásce! Já se mám stále pracovně a ač o mně moc z mé vlastní iniciativy neslyšíte, pilně shromažďuji s týmem a pomocníky materiály a připravujeme potřebné podklady pro Villa GOTT," napsala Ivana Gottová (48) na sociální síti.

„V té souvislosti jsem vás, drahé Karlovy příznivce, chtěla požádat, zda byste neměli čas a chuť zapojit se čas od času do nějaké soutěže spojené s naším krásným projektem. Jako první jsme pro vás připravili soutěž, jejíž zadání zní takto: Na e-mail office@karelgott.com zašlete vaše fotografie, které zachycují našeho Karla Gotta s jeho/ či v jeho automobilech a/nebo snímky Karla před jeho domy - v Kobylisích, Strašnicích či Nad Bertramkou. Prosím, máme zájem především o snímky z 20. století, ideálně z 60., 70., 80. popř. 90. let. Každá vaše fotografie přidá další kus do mozaiky jeho odkazu," vyzývá fanoušky slavného zpěváka Ivana.

Král kasín Leon Tsoukernik dal Gottovi slib na smrtelné posteli!

Video se připravuje ...

„A o co vlastně soutěžíte? O 3 kusy audioknihy “Má cesta za štěstím”, která vyšla v září 2023 a doprovází stejnojmennou Karlovu autobiografickou knihu. A jako bonus máme ke každé audioknize nachystanou též Karlovu eurobankovku, která vyšla v roce 2019 v limitovaném počtu 5000 kusů. Obojí máme připraveno pro tři z vás, kteří nám zašlete nejlepší či nejzajímavější fotografii! Navíc, až přijde čas, vystavíme vybrané fotografie v rámci vily, aby všichni návštěvníci mohli nahlédnout do Karlova světa i skrze vaše snímky. Při zasílání fotografií nezapomeňte, prosím, uvést své jméno, kontakt a příběh spojený s fotografií, pokud jej máte. Důležitá je také informace o autorovi fotografie a věta “Uděluji souhlas se zveřejněním fotografie”, která v e-mailu být musí," láká na výhru Slavíkova vdova.

Proč Gottová souhlasila s vytvořením Gotta „umělou inteligencí“? 

Video se připravuje ...

„Pro ty z vás, kteří se rozhodnete hledat fotky opravdu hluboko v archivech 60. a 70.let, máme dobrou zprávu. Díky přestupnému roku, máte den k dobru! Soutěž ukončíme 29.2. o půlnoci a vítěze vyhlásíme začátkem března na naší Facebookové stránce. Těšíme se na vaše vzácné snímky a příběhy, které nám pomohou ještě více přiblížit Karla Gotta a jeho odkaz. Děkujeme a přejeme hodně štěstí! A i těm z vás, kteří žádné fotografie našeho Karla Gotta nemáte, přejeme, ať se vám dobře daří a plní se vám vaše sny!" dodala Ivana na Facebooku.

Kdo zneuctil památku Karla Gotta?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5798992
16. 2. 2024 • 16:56

Já jen, že by se paní Gottová měla napřed naučit český pravopis, neznámý čtenář

Alena Karlíková
16. 2. 2024 • 14:54

Co ta zlatokopka zase vymýšlí to má málo peněz?

alzbeta59
16. 2. 2024 • 13:58

Takze lidi poslu fotky zadarmo do "souteze" aby se pozdeji tyto soutezni prispevky zpenezily??

korytnackahela
16. 2. 2024 • 11:56

Hezky ji minule v diskusi pojmenovali - že 2. Gusta Fučíková. Když zájem upadá, vymyslí nějakou koninu, aby se peníze zase sypali. Ostuda světa!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.