Sen Ivany Gottové v ohrožení! Zdrcující svědectví z první ruky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Sen Ivany Gottové v ohrožení! Zdrcující svědectví z první ruky

Ivana Gottová
Ivana Gottová (CNC_Marek Pátek, David Kudrát)

„Je to neskutečné. Dům ještě není hotový a už ho jezdí fotit turisti. Ivana to bude muset nějak vymyslet, protože je to dost nepříjemné," rozhořčeně lamentuje člověk z okolí Ivany Gottové (48), který si nepřál být jmenován.

Ke konci loňského roku došlo v životě Ivany Gottové k zásadnímu zvratu. Vdova po legendárním Slavíkovi prohlásila, že z domu Karla Gotta  (†80) na Bertramce bude muzeum. Současně už prý ale měla v kapse kupní smlouvu na nový domov, který se nachází nedaleko na pražském Smíchově. 

Proč Gottová souhlasila s vytvořením Gotta „umělou inteligencí“?

Video se připravuje ...

Novostavba v ceně 68 milionů korun přitom nepatří Ivaně ani dcerám Charlotte Elle (17) a Nelle Sofii (15), nýbrž firmě Karel Gott Agency s.r.o. Ale zpět ke shora uvedenému svědectví z magazínu Sedmička, podle kterého se k vile za 68 milionů začínají sjíždět zástupy senzacechtivých zvědavců. Podle všeho se tak opakuje černý scénář, který nastal po nákupu chalupy v Doubice na Děčínsku. Situace zde kvůli nájezdům Mistrových fanouškům zde totiž vygradovala natolik, že vedení obce muselo změnit dopravní značení! 

Zdraží i pohřby! Tereze H. se hroutí sen a kdo zneuctil památku Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Pixi
28. 1. 2024 • 18:11

môj plný súhlas.....podla mňa pani Ivanu pekne developeri dobehli....s cenou.....tá sa mi zdá teda pekne pres­trele­ná..­...ke­by som bola bohatá a slávna, rozhodne by som nakupovala nehnutelnost cez akože nastrčeného človeka.....aspon vo fáze vyjednávania o cene....takto si každý čo predáva myslí, že jej rastú peniaze na strome....

Marta Kubíková
27. 1. 2024 • 13:19

Tohle je jasná ukázka, jak jsou někteří lidé omezení, ba přímo hlupáci. Nechápu, co kdo z toho má, když tam jede a ten její nový dům si začne fotit a očumoval. Fakt ubožáci.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.