Radikální změna u Gottové: Dotkne se i dcer Charlotte a Nelly | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Radikální změna u Gottové: Dotkne se i dcer Charlotte a Nelly

Ivana Gottová
Ivana Gottová (CNC_Marek Pátek, David Kudrát)

Těžko soudit, zda Ivana Gottová (48) koupí moderní vily v novém komplexu jen dva kilometry od původního sídla na Bertramce, udělala dobře. Nemovitost sice nabízí dostatek prostoru pro ni i pro dcery, o klidu, který Gott na Bertramce tak miloval, ale nemůže být řeč...

Nová vila se totiž nachází ve velmi živé části města. Smíchovský komplex se otevře až stovkám lidí, takže o anonymitě si mohou nechat maximálně zdát, navíc se nachází hned u hlavní silnice, což by mohlo být do jisté míry rušivé.

Bleskové zprávy: Nemocný Vízner, vydělávající Gott a požár na Havaji

Video se připravuje ...

Jinak však nové sídlo nabízí krásných 5 pokojů a velkou společenskou místnost s kuchyní, disponuje také velkými okny. Design ctí poslední módní trendy ve stavebnictví, lze tak předpokládat, že Gottová sáhne i po moderním pojetí interiérů, což bude pro celou rodinu velkou změnou. 

Největší část života totiž prožili ve vile, která dýchala odkazem k historii a tradici. Sám Karel Gott totiž miloval starožitné kousky, zejména ty ve stylu art deco. Zařízení, které bylo však pro Mistra, téměř vším, ale rozhodně nepřijde vniveč. Gottová se totiž rozhodla, že Betramku otevře veřejnosti i se vším, co měl Gott rád. „Vím, že by ho těšilo, že náš rodinný dům se otevře veřejnosti,“ potvrdila sama Gottová s tím, že na Bertramce brzy vznikne Gottovo muzeum.

Proč Gottová souhlasila s vytvořením Gotta „umělou inteligencí“? Chtěla znovu slyšet hlas své lásky!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.