Ivana prý porušila slib Karlovi! Dominika zuří: Jde jí o další peníze? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Ivana prý porušila slib Karlovi! Dominika zuří: Jde jí o další peníze?

Dominika Gottová s nápadem Ivany Gottové nesouhlasí.
Dominika Gottová s nápadem Ivany Gottové nesouhlasí. (Foto: M. Hykl, D. Kundrát, Instagram)

Ivana Gottová (47) o víkendu potěšila snad všechny Mistrovy fanoušky. Vilu na Bertramce, kterou Karel Gott (†80)  obýval od 70. let až do svého skonu, by v příštím roce ráda zpřístupnila veřejnosti a udělala z ní muzeum na počest nejslavnějšího českého zpěváka. Ačkoli je sama toho názoru, že by to zpěváka velmi potěšilo, dcera Dominika (50) s ní ani v tomto případě nesouhlasí.

„Rozhodla jsem se spolu se svými dcerami, že u příležitosti Karlových nedožitých pětaosmdesátých narozenin a pátého výročí jeho odchodu zpřístupníme náš dům v ulici Nad Bertramkou. Uvidíte naši milovanou vilu autenticky tak, jak v ní můj muž žil v letech 1974-2019, tedy více než polovinu života. Vím, že by ho těšilo, že se náš rodinný dům otevře veřejnosti,“ napsala Gottová na sociálních sítích. Sám Karel Gott už jedno muzeum měl, a to v jevanské vilé, které se začalo říkat Gottland.

Proč Gottová souhlasila s vytvořením Gotta „umělou inteligencí“? Chtěla znovu slyšet hlas své lásky!

Video se připravuje ...

Jenomže toto muzeum nesplňovalo Slavíkovy představy. „Já žiju, to není ono. Z Gracelandu, kde žil a zemřel Elvis Presley, udělali muzeum až pět let po jeho smrti, to už o něčem je,“ nechal se tehdy slyšet Karel Gott. Lze proto usuzovat, že tento nápad, jenž se má zrealizovat v příštím roce, tedy ku příležitosti Gottových nedožitých 85. narozenin, by se zpěvákovi líbil. Opačného názoru je ale jeho nejstarší dcera Dominika.

„Můj tatínek si přál, aby vilu paní Gottová nikdy neprodávala a zůstala cenným domovem pro jejich dcery, mé mladší sestry. Proč se tedy chystá porušit jeho přání? Jde jí o další peníze?“ napsala serveru eXtra.cz Dominika Gottová, které se některé kroky Ivany Gottové nepozdávají.

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...

„Tatínka nechala paní Gottová v roce 2019 pochovat na nedalekých Malvazinkách s tím, že ho bude mít s dcerami blízko sebe. Tím už tehdy nesplnila jeho přání, aby byl pochovaný u svých rodičů v Újezdu u Svatého Kříže. Teď se z Bertramky s mými sestrami chystá odejít. Nerozumím tomuto postupu,“ kroutí hlavou nad plánem Ivany Gottové.



Přečtěte si
Dianthos
7. 1. 2024 • 22:13

V době, kdy ještě nebyl nemocen, neseděl doma. Takže jak by mohla kontrolovat jeho telefonní hovory nebo lidi, se kterými se stýkal? Pokud mu doma dělala scény, to je možné. Ale v kleci zavřeného ho nedržela.

hejhej
3. 10. 2023 • 21:37

Kolik slibů dala lenivá Dominika svému otci ? Nesplnila žádný. Neumí nic, jenom kritizovat a hloupě žvanit.

jity
3. 10. 2023 • 12:12

Dříve ji to slušívalo, aleco ze sebe za pár let udělala je smutné. Kdyby se chovala slušně jako její sestra Lucie,tak by to mohlo vypadat jinak.

AliAlice
3. 10. 2023 • 11:37

rydlo...

Inka
3. 10. 2023 • 06:32

Nejstarší dcera pěvce nejde zrovna tou nejlepší cestou a také její styl života se nedá hodnotit kladně. Ale to neznamená, že v mnoha případech nemá pravdu. Že Macháčková tvrdě toužila po vdavkách s Gottem, dokonca i Vondráčková pronesla tu historickou větu: " Do Ameriky jela Ivanka s námi a moc jí záleželo na tom, abych jí poradila co má dělat, aby si ji Kája vzal..." . Podotýkám, že v té době nebyla ani těhotná... také z mnoho nejbližších přátel nezávisle tvrdilo, že pěvec měl stop stav, zakázané návstěvy, hovory...telefon zvedala ona ! Podotýkám, že už v době, kdy nebyl nemocen !
Ona ten Gott lízal med přes sklo, na veřejnosti Ivana anděl a v soukromí hamyžný usurpátor... mimochodem, která z nás by při vidině starého muže, manžela, navíc s milionovým majetkem neztrácela úsměv idiota a nehrála sitcom oddanosti, lásky a péče ? Vždyť se podívejte na počátky vztahu. Škaredá, nosatá...dnes opravená, nacpaná botoxem s jinou, zavádějící tváří . To je pravá tvář Gottové nejenom v obličeji, ale i v prezentaci před veřejností !
Nebo má někdo pocit, že ač Dominika nadělala životní průsery, otec, který je několikanásobný milionář nedá víc, než bylo domluveno ?! On by určitě dal, vždyť všichni tvrdí, jaký to byl čestný a hodný člověk ! Ale nemohl, protože mu léta nic nepatřilo a ta vykutálená Ivanka by zvedla varovně prst a možná ho i propleskla ! Alespoň to také uniklo od nejbližšího z okolí...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.