Dominika praskne vzteky! Tajná dohoda Ivanky a Gottovy dcery Lucie | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dominika praskne vzteky! Tajná dohoda Ivanky a Gottovy dcery Lucie

Ivanka udělala k Lucii vstřícný krok
Ivanka udělala k Lucii vstřícný krok (Blesk:CNC / Pavel Machan)

Zatímco nejstarší dcera Karla Gotta, Dominika (50) se sotva odlepila ode dna ve chvíli, kdy s manželem Timem zahájili plán, jak podojit finskou státní pokladnu, mladší dcera Lucie žije dlouhodobě spořádaným životem mámy tří dětí. Narozdíl od Dominiky udržuje také vřelé vztahy s vdovou Ivanou. Ta jí také pomáhá, jak může.

Před smrtí Mistra byly obě nemanželské dcery poděleny rovným dílem, a to částkou 6 milionů korun. Na základě toho se obě měly vzdát dědictví. Ivanka přesto chtěla pro Lucii, která se nyní stará už o tři děti více, ovšem do dědictví ji znovu již přidat nešlo. Uzavřela s ní proto dohodu o vyplácení apanáže.

Proč Gottová souhlasila s vytvořením Gotta „umělou inteligencí“? Chtěla znovu slyšet hlas své lásky!

Video se připravuje ...

„Nabídla jí, že jí bude posílat 15 tisíc korun jako příspěvek pro ni a 7 tisíc korun na děti,“ potvrdil zdroj blízký rodině Gottových Blesku. Dohoda mezi oběma dámami tak funguje bez problému už od roku 2020. 

To Dominika, bohužel, sklízí, co zasela. Za neustálé útoky na Ivanu a nápad novinářům podsouvat nepravdy ohledně sexuální orientace svého otce, od ní rodina drží distanc. „Nemáme spolu žádný kontakt. Nepíšeme si, nevoláme si. Nic se nezměnilo,“ mluvila Dominika pro web Prima Ženy. Peníze po tátovi, které se snažila několikrát napadnout, prý také již neřeší. „Rozhodla jsem se, že už to nebudu řešit. Kdo se chtěl napakovat, se napakoval. Myslím, že by se táta divil,“ řekla v minulosti Aha!.

Zdraží i pohřby! Tereze H. se hroutí sen a kdo zneuctil památku Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
EM1234
16. 2. 2024 • 10:42

jjednoduchá , šmárjá a co jste Vy.

Marta Kubíková
16. 8. 2023 • 16:36

A co vám je do toho. Vy také hodláte své rodiče vykořisťovat?
Každý se má o sebe postarat sám a nespoléhat, co mu kápne po smrti rodičů.

Marta Kubíková
16. 8. 2023 • 16:33

Lucie je na rozdíl do Dominiky, rozumná a inteligentní holka.
Proč by se měla spolčovat s tou nakynutou lenorou línou?
Lucie vždy pracovala a pracovat bude.
Nesmíte soudit podle svých úvah, jako že, když byl můj táta slavná osobnost a dokázal vydělat peníze, tak já, jeho potomek nebudu celý život makat a celý život budu žít z jeho peněz a slávy.

defakto
16. 8. 2023 • 14:29

.... Ivana sype Lucii jenom drobky ze svého stolu ....
Obě dvě nemanželské dcery měli dostat od svého otce ještě za jeho života zákonný podíl z jeho majetku a ted se Ivana nemusela hrát na šlechetnou tetičku , která aspon jedné z nich pomáhá v nouzi. Byla by ostuda , aby dcera K. Gotta a jeho milovaní vnuci neměli z čeho žít.

qwerta
15. 8. 2023 • 20:12

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.