Dcera Dominika k nedožitému výročí otce: Vytáhla klenoty z archivu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Dcera Dominika k nedožitému výročí otce: Vytáhla klenoty z archivu

Dominika Gottová s tatínkem Karlem Gottem
Dominika Gottová s tatínkem Karlem Gottem (Foto Aha! – Marek Pátek, archiv D. Gottové)

U příležitosti dnešních nedožitých 84. narozenin Karla Gotta otevřela jeho nejstarší dcera Dominika (50) znovu svůj archiv fotek. A našla neuvěřitelné klenoty – bezmála 20 let staré fotky s tátou a jeho ženou Ivanou (47) z New Yorku, s nimiž se následně pochlubila deníku Aha!.

Dominika na tátu pořád myslí a dodnes se s jeho smrtí nevyrovnala. Proto se v týdnu znovu pustila do třídění snímků ve svém velkém archivu. „A najednou jsem narazila na tyhle fotky. To je neuvěřitelné, je to skoro dvacet let, co mě táta vzal do New Yorku,“ plakala do telefonu. „To je 14. července 2004, když tatínek oslavil v New Yorku pětašedesátiny. To byla ještě krásná doba,“ připomněla za prvé fakt, že byl tehdy její otec ještě plný sil, a za druhé, že ještě měla docela normální vztah s jeho budoucí ženou Ivanou, tehdy ještě MacháčkovouGott vzal v New Yorku Dominiku, Ivanu a ještě zpěvačku Lucií Bílou (57) na vyhlídkový let nad městem. „Strašně jsem se na něj těšila, ale udělalo se mi po něm špatně, takže to není úplně hezká vzpomínka,“ prozradila Dominika a připomněla, jak byl její otec štědrý. „Choval se hezky ke všem blízkým. Za všechny platil a pořád se zajímal, jestli se cítíme dobře, jestli nám chutná... Moc mi chybí a myslím, že celému Česku,“ doplnila zlomeným hlasem.

Dominika Gottová: Vzpomínkový koncert na tátu? Nechci poslouchat jeho písně od různých interpretů

Video se připravuje ...

Vzal ji na Západ aneb Musela se naučit německy

Dominika nedávno v rozhovoru pro deník Aha! u příležitosti svých 50. narozenin vzpomínala na nejsilnější zážitek se svým otcem. „Je to ten, jak mě jako dvanáctiletou poprvé vyvezl do ciziny – a rovnou do Západního Německa. To se psal rok 1985 a já jsem si říkala – to není možný, to je úplně jiný svět... A ty nákupy? Vyrazili jsme do Mnichova, ale první zastávka byla hned za hranicemi ve Weidenu a já jsem říkala – ježíši, tady mají takových krásných věcí, tati, můžeš mi koupit tohle a taky tohle? A on říkal – vem si tady, co chceš, ale počkej, až budeš v Mnichově! Byla jsem ráda za to, co mi jako táta říkal – vezmu tě do Západního Německa, ale musíš se naučit německy, a to bude tvoje odměna za tvoji píli, za to učení, že tě tam vezmu... Takže to vlastně úplně zadarmo nebylo, ale jsem mu za to vděčná, protože jsem se vlastně byla nucená učit cizí jazyk, což jsem zjistila, že mě strašně baví a od té doby je tomu tak celý život.“

Dominika Gottová: Na tátu si vzpomenu při dobrém jídle a při písni Pro tebe

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanainge
16. 7. 2023 • 22:02

Výše uvedený článek bohužel obsahuje fotomontáže s Karlem Gottem a Ivanou Macháčkovou, což není v pořádku, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně, což znamená, že Dominika Gottová opravdu nikdy nebyla št’astná, co se týká Ivanu Macháčkovou. Dále je fakt, že Dominika Gottová pohrdá Ivanu Macháčkovou a s tím Dominika Gottová má pravdu!!! Ivana Macháčková je nula!!! Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová a některé přátele zdědili od Karla Gotta. Lucie, Ivana Macháčková, Charlotte Ella i Nelly nic nezdědili od Karla Gotta, protože vůbec nejsou rodinou Karla Gotta - to je fakt!!!

Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková musí se velmi stydět a ona se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně ona dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

rydlo
14. 7. 2023 • 13:48

Už je z Dominiky ta milionářka, jak jste psali? Pravděpodobně asi ještě ne, když tu stále otravuje v bulváru, jen aby byly penízky za články s jejím žvaněním! Asi to není tak jednoduché ani ve Finsku, aby paraziti získali od státu miliony pro nic a za nic, jen proto, že sami sebe nazvou „umělci”.

Uživatel_5584341
14. 7. 2023 • 10:24

A svoji maminku už byla konečně v domově důchodcu navštívit?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.