Gottová prosí z Finska o pomoc: Vypadávají mi vlasy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Gottová prosí z Finska o pomoc: Vypadávají mi vlasy

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Blesk:foto CNC: Marek Patek)

O víkendu oslavila padesátiny, v rámci nichž deníku Aha! přiznala, že není ve formě! Tedy že přibrala a zlenivěla. Teď má Dominika Gottová (50) další problém. Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) přichází o vlasy.

Potíže se u ní objevily už před rokem. „Zůstávají mi v rukách chomáče vlasů, je to velmi nepříjemné!“ svěřila nám Dominika, toho času šéfka nově vzniklé firmy, jež umělecky zastupuje jejího manžela Tima Tolkkiho 57). „Mám strach, že bych mohla přijít o všechny vlasy. Jedním z důvodů může být i fakt, že jsem momentálně v přechodu. Proto jsem také přibrala,“ přiznala Gottová.

Dominika Gottová: Vzpomínkový koncert na tátu? Nechci poslouchat jeho písně od různých interpretů

Video se připravuje ...

Zároveň Dominika požádala čtenáře deníku Aha! o pomoc. „Hodila by se mi rada, jak vypadávání vlasů zabránit a jak popřípadě podpořit jejich nový růst,“ řekla do telefonu Gottová, která je z celé situace velmi rozhozená. „Nenechává mě to klidnou. Snad mi někdo poradí, co s tím...“ dodala nej starší Slavíkova dcera.

Jsem pohodlná!

Dominika chce po padesátce kromě vlasů něco udělat se svojí fyzickou kondicí. „Když jsem byla mladá, dělala jsem 2 až 3 sporty týdně. Chodila jsem do posilovny, cvičila kung-fu, chodila na taekwondo a taky jsem běhala,“ zavzpomínala Dominika na mládí. Jenže to už je prý pryč.

Dominika Gottová po pěvecké premiéře: Další song? Nevylučuji to...

Video se připravuje ...

„Cítím – nejen teď přesně před padesátkou, ale už nějaký ten rok zpátky –, že jsem pohodlná. Místo fyzické aktivity si radši, když mám volno, sednu k televizi na gauč a koukám na filmy nebo poslouchám muziku,“ přiznala deníku Aha! Gottova dcera.



Přečtěte si
Marta Kubíková
25. 7. 2023 • 13:37

Máte pravdu, tato osoba je duševně chorá. Člověk žasne, když vidí jak se může přízeň a fanouškovství zvrhnout mimo realitu a ničit život sobě i druhým.
Ta ženská patří do blázince.

rydlo
14. 7. 2023 • 13:37

hanainge je Hanelore Uhlová, je to ta přiblblá Gottova německá fanynka, která celé roky znepříjemňovala Gottovi život s tím, že jen ji vyvolil Bůh být Gottovou manželkou a jen pro něj si uchovávala panenství. No a Gott zemřel, aniž by se jí splnil její sen a tak jí to vlezlo na mozek do takové míry, že všechny její příspěvky jsou jeden dokola opakovaný blábol. Je docela možné, že tyto blafy píše ze cvokárny!

hanainge
1. 7. 2023 • 23:08

Nikdo nemá právo, urazit a pomlouvat Dominiku Gottovou! Není pravda, aby Dominika Gottová měla problémy s alkoholem a nikdy nebrala drogy, protože Dominika Gottová je slušná, chytrá i pilná dáma, která nemá žádné problémy s alkoholem! Timo Tolkki má problémy s alkoholem. Lidé nemají jednoduše uvěřit tomu, co novináři psali v médiích, protože novináři strašně lžou. Ne všecko, co je napsano o Dominice Gottové, ona opravdu řekla. Lidé musí být opatrné a zeptat se na správné pozadi. Novináři musí se velmi stydět! Kdyby Dominika Gottová byla nemocná, samozřejmě potřebuje lékařskou pomoc! Přeji Dominice Gottové, která opravdu je jedinou dcerou Karla Gotta, všechno nejlepší a velmi brzké uzdravení.

Některé čtenáři tady musí se velmi stydět a se omlouvat u Dominice Gottové! To všechno je fakt!

hejhej
29. 6. 2023 • 14:01

Chlast, drogy, otylost - mají vliv na celý organismus. Jenže ta hloupá Nána nic nepochopí, nemá čím myslet.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.