Ivana Gottová: NOVÝ MUŽ V JEJÍM ŽIVOTĚ! A co říká ona? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Ivana Gottová: NOVÝ MUŽ V JEJÍM ŽIVOTĚ! A co říká ona?

Lukáš Sapík (vlevo) stál Ivaně Gottové po boku při podpisu smlouvy mezi Karel Gott Agency a ČRo.
Lukáš Sapík (vlevo) stál Ivaně Gottové po boku při podpisu smlouvy mezi Karel Gott Agency a ČRo. (Foto: Český rozhlas)

Kdopak je na fotkách s Ivanou Gottovou (47), podepisující smlouvu na práva ke knize jejího zesnulého manžela Karla Gotta (†80) Má cesta za štěstím s Českým rozhlasem? Podle zjištění Nedělního Aha! jde o novou posilu agentury Karel Gott Agency, kterou vdova najala.

Po odchodu dlouholeté mluvčí Gottových Anety Stolzové (41), která loni dala přednost stálému zaměstnání v nakladatelství Albatros a následně začala moderovat internetové rozhovory, potřebovala Ivana adekvátní náhradu. „Jitka Zelenková jí doporučila svého PR manažera Lukáše Sapíka. S Ivanou si ihned sedli, a tak ho vzala do firmy. Stará se o Facebook a Instagram Karla Gotta a teď začal pracovat i na dalších projektech agentury,“ řekl zdroj blízký Gottovým.

Oživil Gottův hlas

Nejen z těchto důvodů Sapík stál po boku Ivany Gottové během ceremoniálu v Českém rozhlase. Sám totiž pro rádio už několik let pracuje, a letos v lednu se stal rozhlasovým kreativním producentem. Podle informací Nedělního Aha! se Sapík právě díky tomu zasadil o četbu na pokračování z Gottovy knihy Má cesta za štěstím (Aha! informovalo), které se ujal Igor Bareš (57) a v níž díky umělé inteligenci zazní také Karlův hlas. „Tímhle žiju poslední týdny. Zbývá nám měsíc do premiéry. A bude to skvělý!“ okomentoval Sapík projekt na sociálních sítích.

Kdo zneuctil památku Karla Gotta?

Video se připravuje ...

Promluví před narozeninami

Po odvysílání četby na pokračování v ČRo vyjde také audiokniha Má cesta za štěstím. „Tým, který na přípravách pracuje, velmi důsledně dbá, aby bylo vše v souladu s odkazem mého muže,“ zdůrazňuje Ivana Gottová. „Poprvé budete moci slyšet Karlův hlas vytvořený umělou inteligencí ve čtvrtek 13. července v předvečer výročí jeho narozenin, vybrané díly z knihy uvede Český rozhlas Dvojka od 14. července, celou autobiografii pak vydáme jako audioknihu letos na podzim,“ dodala.

Profík léty prověřený

Lukáš Sapík působí v médiích od roku 2004. Jako redaktor a později editor prošel redakcemi Práva, České tiskové kanceláře a Mladé fronty Dnes. V roce 2015 nastoupil do zpravodajství Českého rozhlasu, nejprve vedl pražskou redakci a následně se podílel na řízení regionálních redakcí. Od ledna 2023 se v Českém rozhlase podílí na vývoji nových formátů jako kreativní producent. Je spoluautorem úspěšných podcastových sérií Filtr a Polštář a nové podcastové série Kapesný.

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...



Přečtěte si
ELLA Průšová
18. 6. 2023 • 19:01

No a co! Nevšímejte si jí a holčičky taky nechte na pokoji! Žijte svůj život a neotravujte druhé!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.