Neuvěřitelné nařčení Gottové! Dusno na Bertramce by se dalo krájet | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Neuvěřitelné nařčení Gottové! Dusno na Bertramce by se dalo krájet

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Blesk: Martin Hykl (Czech News Center))

Mezi dlouholeté kolegy a přátele zesnulého Karla Gotta (†80) patřil bezesporu také Milan Drobný (78). S příchodem Ivany Gottové (47) na Bertramku ovšem jejich přátelství prošlo doslova zátěžovou zkouškou! Proč?

Těžké mraky nad přátelstvím dvou legendárních zpěváků se začaly stahovat zhruba od roku 2019. Někdy v té době měl Milan Drobný nazvat Slavíkovu manželku nejlépe placenou zdravotní sestrou na světě a že na bankovním účtu Ivany Gottové mělo přístát 900 milionů korun!

Drobný na premiéře filmu Karel: Před jeho skonem došlo k usmíření!

Video se připravuje ...

Dusno přitom začalo už v momentě, kdy se Drobný až příliš rozpovídal v rozhovoru pro knihu Blesku s názvem Náš Karel. Prý mu Mistrův šofér Oldřich Havránek (†78) naprášil, že Ivana údajně svého manžela Karla fyzicky napadá. Aby toho nebylo málo, brzy přišlo pozvání ke Gottovým domů.

„Když si mě pozvala na Bertramku, abych něco namluvil pro Karlovu připravovanou knihu, slíbila, že si mě natočí a potom nás nechá o samotě. A myslíte, že to udělala? Hlídala jako ostříž, abychom si nic neřekli, až do mého odchodu. Nenechala nás o samotě ani vteřinu, jako kdyby byl Karel nesvéprávný!“ rozhořčeně vzpomínal na vyhrocené okamžiky zpěvák. 

Dcery Gotta na nože! Lucii došla trpělivost, Dominika lže! A děsivá kletba pro Vondráčkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.