Gottova dcera pod tlakem! Zdroj blízký rodině promluvil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gottova dcera pod tlakem! Zdroj blízký rodině promluvil

Karel Gott s dcerou Charlotte
Karel Gott s dcerou Charlotte (Archiv Blesku/ youtube: Supraphon)

Narodit se slavným rodičům se může jevit jako výhra, která s sebou přináší pouze benefity. Tlak, jenž je na takové děti kladen, už ale není mnohými brán v potaz. Své o tom dozajista ví i starší z dcer Karla (†80) a Ivany (47) Gottových Charlotte, která o víkendu oslavila sedmnácté narozeniny.

Hudba v jejím životě hraje a možná bude hrát velkou roli. Jako dcera legendárního zpěváka byla ke zpěvu i hraní na hudební nástroje vedena už od útlého věku, to ovšem neznamená, že se na české scéně rodí nová pěvecká hvězda. Jenomže čím víc okolí doufá, že se Charlotte či Nelly potatí, tím většímu tlaku jsou vystaveny, což může mít neblahý vliv na přístup k potenciální hudební kariéře. „Charlotte hudbu miluje, ale nemá k ní takový vztah jako její táta. Nejspíš je to tím, že se od ní čekají velké věci jako od tatínka, zkrátka je pod tíhou očekávání,“ prozradil zdroj z blízkého okolí Gottovy rodiny serveru eXtra.cz.

Dojemný dárek od Ivany Gottové fanouškům Karla (†80): Zveřejnila soukromé video!

Video se připravuje ...

Slavné jméno je darem i prokletím. Na jednu stranu se může zdát, že se díky němu člověk dostane tam, kam potřebuje, na druhou ale čelí kritice, že bez něj by takové šance na úspěch neměl, nebo se očekává, že zpěv je pro něj díky genům stejně přirozený jako dýchání. Pokud se taková očekávání veřejnosti nenaplní, kritika na sebe v českých kotlinách nenechá dlouho čekat. „Právě kvůli jejich jménu jsou na ně kladeny mnohem větší nároky než na někoho, kdo se vypracovává od nuly a nikdo ho nezná," vysvětlil zdroj.

Gott a jeho dcera zpívají v pohádce: Podívejte se na klip!

Video se připravuje ...

Jak bylo navíc o Karlu Gottovi známo, sláva a úspěch jej nikdy nepřipravily o pokoru a lidskost. I přes svůj úspěch stál nohama pevně na zemi a nenechal se strhnout popularitou. Takový přístup se za svého života snažil předat i svým dcerám. „A toho se drží i Charlotte, což je strašně sympatické," dodal zdroj z Charlottina okolí.



Přečtěte si
mika
20. 5. 2023 • 16:23

myslím, že jí táta Karel udělal medvědí službu, když s ní před smrtí nazpíval duet. Proč jí někam tlačil? Je to zbytečné, a spíš jí lidem zhnusil ještě než začala zpívat!

Iva Muchová
13. 5. 2023 • 19:04

Bohužel má talent po mamince... obě jsou normální holky... žádná kráska prostě holky...Karel se snažil je všude protlačit,byla to chyba..

E M
13. 5. 2023 • 11:16

no nejhorší jsou ti prapodivní lobisté co z něj žili a dobře. Tam bude největší tlak

lekno
7. 5. 2023 • 11:25

Není pravda, dívky jsou talentované. Obě pohybově a starší též hlasově. V budoucnu se možná projeví jejich další talenty. Mají dost času a život před sebou.. Někomu to asi vadí, že ? No zdá se, že ty 2 dcery nemají zvláštní nadání na jednu věc a to kydat v diskusích v bulváru na kde-koho. Jo, takové „nadání“ leckdo nemá. Ale jisté bábě protekčné tohle cizí není. Stačí vidět ty pokrytecké bláboly pod různými přezdívkami v bulváru. Jeden nick nestačí, neboť jedu je mnoho a stále další se tvoří..Tak to bývá, když se ze srdce kvůli špatným skutkům stane bezodná díra, která chce z jiných vše dobré vysát. Žije z toho a následně ze sebe vypouští do okolí nepříjemnou špínu. Neklid z ní jde, neboť svědomí své umlčela. A nepřizná ani za milión, že v podstatě funguje jako „bio-energetický upír“.

Uživatel_5435774
6. 5. 2023 • 08:10

Proste Gottovy dcery nemaji zadne zvlastni nadani. To neni katastrofa.Naopak ,muzou zit normalni zivot,coz je vlastne prima.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.