Neuvěřitelná proměna Charlotte Elly Gottové: Je celá... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Neuvěřitelná proměna Charlotte Elly Gottové: Je celá...

Charlotte Ella Gottová dospěla...
Charlotte Ella Gottová dospěla... (blesk)

Od doby, kdy Charlotte Ella Gottová (16) s tátou nazpívala kultovní hit Srdce nehasnou sice uplynuly pouze tři roky, při vzpomínkovém koncertu na Karla Gotta (†80), který vyprodal O2 arénu, to ale vypadalo, jako by na pódium vstoupil někdo jiný. Charlotte dospěla! Komu je teď víc podobná?

Dětská tvářička je tatam! Z Charlotte je pravá dáma. Ačkoli geny po Gottovi nezapře, v poslední době jsou v ní čím dál tím více rozpoznatelné i jemné rysy mámy Ivany Gottové (46).

Proč nezpívá dcera Gotta? A Felix opět bez Dády, v doprovodu exmilenky

Video se připravuje ...

V momentě, kdy na pódium vstoupila v přiléhavých černých šatech, aby spolu s Darou Rolins zazpívala píseň Zvonky štěstí, divákům spadla brada a přivítali ji velkolepým aplausem. Duet byl o to zajímavější, že Dara zastupovala Gottovy pasáže, zatímco Charlotte odzpívala ty, které obvykle zpívala mladičká Rolins.

Účinkování Charlotte bylo příjemným překvapením, Ivana jinak drží obě dcery v ústraní, nejsou aktivní na sociálních sítích, nevystupují na akcích, které nejsou spojené s Gottovým odkazem. 

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje. Testy na rakovinu selhaly

Video se připravuje ...

 

 



Přečtěte si
hanainge
21. 6. 2022 • 23:11

Výše uvedený článek není pravda, protože je fakt, že správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta (55)! To znamená, že Charlotte Ella nemá právo, se jmenovat „Gottová“ a ve skutečnosti Charlotte Ella se jmenuje „Macháčková“, protože Charlotte Ella je nemanželské dítě Ivany Macháčkové a Martina Pošty!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott a to potvrdil i pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje dámu, která žije v Německu.

jity
21. 6. 2022 • 12:08

5457057 máte pravdu, jeden se nestačí divit co z lidí vypadne nenávisti a závisti. Na mladé dospívající holce se potřebuje nějaký ubožák vyřádit. No nic holt si léčí svůj podělaný život.

Uživatel_5457057
21. 6. 2022 • 10:19

Ty jsi neuvěřitelný v ůl a nebo k.ráva!!!! Charlotte je normální, mladá, hezká dívka .... Gott byl normální chlap a ti co v tom sále seděli, tak to byli normální lidé, kteří v té hnusné době žili!!!! A tudíž zpívali, režírovali, hráli, atd, Tak jako my všichni ostatní, kteří jsme museli za éry komunistů žít. Tak si ty tvoje nesmyslné kecy nech!!!!

warpath
20. 6. 2022 • 22:58

Nejohavnější smrádě. Po fotrovi. Posluhovači někdejšího režimu. Patřil mezi ty, a nebylo jich tehdy v tom sále málo... http­s://y­outu­.be/Z4­oHOfyz­8Ds

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.