Záhadná Charlotte Gottová! ROZPAKY AŽ V ZAHRANIČÍ | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Záhadná Charlotte Gottová! ROZPAKY AŽ V ZAHRANIČÍ

Charlotte Ella Gottová opět hvězdou Instagramu?
Charlotte Ella Gottová opět hvězdou Instagramu? (blesk)

Okolo nadané dcery Karla Gotta († 80) Charlotte (15) se začínají rojit spekulace. Pěvecký talent má do vínku zjevně daný, což dokázala duetem s Mistrem Srdce nehasnou, ale na veřejnosti nezpívá. Fanoušci si navíc začínají všímat i jejího účtu na Instagramu.

 

Ačkoli Charlotte (15) vyrůstá v době, pro kterou je činnost na sociálních sítích téměř nutná, ona za celou dobu užívání instagramového účtu publikovala jen čtyři snímky, přičemž dva z nich smazala téměř okamžitě. Ani na zbylých dvou snímcích pohled do svého života příliš neukazuje. Na jednom z nich je výhled do krajiny na dovolené, na druhém jí není vidět do tváře. Sledující jí přitom rostou jako houby po dešti, aktuálně jich má Charlotte 123 tisíc.

Strach Kostkové: Po kolapsu Carmen ruší divadlo! A Gottová zuří kvůli filmu Karel

Video se připravuje ...

To, proč není Gottová aktivní samozřejmě zajímá nejen fanoušky, ale i tisk. Stars24 cituje například titul Nový čas pro ženy, kde novináři sypou otázky a spekulace z rukávu: „Zdá se, že tajemné záběry se Charlottě vyplácejí. Jsme zvědaví, jestli bude v podobném duchu plnit svůj Instagram i nadále. Jisté však je, že záhad kolem jejího jména v souvislosti se sociálními sítěmi přibývá, čímž drží fanoušky v neustálém napětí. Taktika? Úmysl?“ ptají se novináři.

Ačkoli nečinnost mladé Charlotte může vzbuzovat mnoho otázek, s největší pravděpodobností jde pouze o zcela pochopitelný krok ze strany rodiny. Jak už Aha! informovalo, Ivana Gottová (45) si je vědoma kvalit dospívajících dcer Charlotte i Nelly, avšak snaží se, aby její dvě dcery mohly vyrůstat v klidném prostředí bez mediální masáže.

Felix Slováček a Jiří Suchý skončili po kolapsu v nemocnici!

 

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.