Ivana Gottová o zpěvačce: Jen my dvě jsme ženy, se kterými Karel ... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Ivana Gottová o zpěvačce: Jen my dvě jsme ženy, se kterými Karel ...

Křtu alba Klub Evergreen 10 let Jana Smigmatora (35) a Dagmar Sobkové známé jako Dasha (40) se v pražském Foru Karlín účastnila coby kmotra také Ivana Gottová. Proč? Na desce totiž zazní i hlas jejího zesnulého manžela!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

lepabrena
15. 11. 2021 14:51

Už zase je tady Ivana Gottová- a bude pořád, dokud bude dýchat. Je jako Gusta Fučíková- ta celý život profitovala z toho, že byla manželkou autora knihy Reportáž psaná na oprátce. Gott nikdy nebyl můj oblíbený zpěvák- mám absolutní sluch a Gottův zpěv mě zněl jako mečení kozla. Měli jsme mnoho daleko lepších zpěváků, kteří ale nedokázali tak dobře jako Gott lézt za všech dob a okolností papalášům do zadku. Že Gott nebyl normální ukazuje už to, že o sobě tvrdil, že je dvojitý Bůh- a že vše řídí ilumináti- doporučuji 30 let starou knihu Rostislava Sarvaše Rozhovor na lodi, která je ve formě rozhovoru Gotta s tímto novinářem.

Uživatel_5457057
06. 11. 2021 07:02

bello, mám nápad, co takhle napsat knihu? A tam prostě vypsat všechny lidí, které pomlouváš, u kterých jsi bydlela a víš přesně i podrobnosti o jejich stolici, atd To by tě bavilo, a bylo by to rozhodně pro tebe pohodlnější, než listovat na diskuzi a hledat osoby, na které zase budeš plivat ty svoje jedy
Jinak mne těší, že tady byla osoba podobná mně ... tobě se to stát nemůže. Takové hovado, jak jsi ty se totiž narodí pouze jednou Tak pa a vymýšlej zase koho znectíš. Jo a posedlá tebou nejsem, pouze se mi chce z tebe zvracet

-bello-
06. 11. 2021 12:32

Uživatel_5457057
------
Tak to máš blbý! Radovat se, že jsi jako někdo druhý , / nejlépe z " oduševnělých fan klubú" / je tvůj nářez v tvé lebce a nic pro mě!
Čus!

lekno
04. 11. 2021 18:12

Už jenom travina tu chyběla, aby zde přidala svúj páchnoucí bobek.. Ty Bohnice vám jaksi furt straší v hlavě, tak pozor – aby jste v nich jednou neskončila vy.. Mám pocit, že čas se blíží.. Jestli se tu něco rozmnožilo, tak akorát váš bobek, co ještě přidá k arómě téhle diskuze svou „arómu“.. Užite si to tu – já odcházím..

travina
04. 11. 2021 15:30

Jejda tady to teda žije Kouknu a hned vidím, jak bláznivá psychopatka BELLA rozmnožila opět svoje nicky Bello, nedělej to tak okatě, je pak naprosto jasné které nicky jsou tvoje!!!! Kdy tě konečně v těch Bohnicích budou pořádně hlídat? Jakmile zdrhneš, hned se nám na diskuzích zase rozmnožuješ

-bello-
04. 11. 2021 23:52

to: travina
------
s mým jediným a už letitým nickem řeknu co potřebuju a to stačí .
A mimochodem - na kolik jsi si jistá, že " psychopatům " v Bohnicích půjčují IT techniku s přístupem na sítě?

Ježíšikriste, travino, vydej ze sebe něco se aspoň trochu dá !

travina
05. 11. 2021 03:45

Bello .... miláčku diskusní, ty psychopatko miloučká, já přece vím, že tam by jsi nemohla psát ty svoje hnusy To pouze, když jim opět zdrhneš ... ty lidská hnusná hyeno. Jo a LEKNO už tě zdárně kopíruje, taky pěkná hyena, jen co je pravda. Vy prostě razíte heslo ..." VŠUDE JSEM BYLA, OD VŠECH MÁM KLÍČE"

lekno
05. 11. 2021 09:30

travina : To heslo razíte vy, když jste zde napsala takovou hloupost o tom, že múj nick patří bello. Zdá se, že v hlavě vám to nějak divně funguje. Když už něco hodíte na net jako fakt a nemáte ho ověřený, dopadne to pak trapně, viz vaše příspěvky zde. Pak vám už zústanou jenom obvyklé kydy, které nejsou zajímavé..

-bello-
05. 11. 2021 21:16

to : travina
.....
travino, kdysi tady byl tobě podobný element pod nickem "ararat"
"Ararat " byla mnou posedlá a hrála tady hru, že je velká "podnikatelka "..... Pak v amoku vyhodila veřejně svoje IČO - - Eva Strou... , Ostrava a to stačilo! Z IČO a streetview se vyvrbilo něco ... Jo, sítě jsou prevít! ,
Ty mi ji připomínáš obsahem příspěvků, ale i formou.Ona se taky nikdy netrefila do zvratných sloves a použití kondicionálu.

-bello-
04. 11. 2021 10:07

to: Ivana Gottová
madam,
chybí vám tam ještě , že " jen dvě ženy : Ivana Macháčková a Catherine Zeta -Jones dlouhodobě spolupracovaly Douglasem.


---------------------
Vy máte dost, madam !

Uživatel_5457057
04. 11. 2021 06:39

lekno ... už chápu vaše trapné příspěvky. Vy jste prostě hloupá z toho "leknutí". A pokud jste žena, tak se styďte!!!!! Zřejmě patříte do stáje, kde panuje -bello- a tím se vše vysvětluje. A ušetřete si vaši odpověď, takoví lidé, jako jste vy slušné lidi nezajímají. Přesto vám přeji krásný den. HOWGH

lekno
04. 11. 2021 11:00

Uživatel_5457057 :
Vy se jistě považujete za ty „slušné lidi“, co jste zde vytáhli. Proč se tedy o mne zajímate a vypisujete mi ? Jestli vám odpovím, je na mne – ne na vás.. Nic nechápete, nemáte ani smysl pro humor. Pojem spravedlnost vám taky nic neříká, proto mi je jasný, že vy se za svúj komentář stydět nebudete. Ale já taky ne a vaše pokrytecké přání neberu. Krásný den si přejte těm, které nešpiníte..

hanainge
03. 11. 2021 23:06

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic nedovolila Janu Smigmatorovi, protože Ivana Macháčková vůbec není důležitá a nemá nic říkat!!! Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

lekno
03. 11. 2021 21:15

Po tomhle dojemném příspěvku od st.rec mi přišlo do smíchu i když vlastně směšné není, co napsal. Spíše tragikomické.. Tak lidi, kteří se odváží zde napsat něco kritické na paní Ivanu, jsou hlupáky s nižším IQ, co stále urážejí a ponižují tuhle ženu. Já nevím, proč ji st.rec prostě nenazval svatou panenkou Ivanou a neinformoval všechny, že tahle paní patří do okruhu lidí, na které není kritika povolena. Víte co, vážený st.rec – diskutující zde má právo mít svúj názor na osoby, o kterých se píše v článcích a to i názor kritický. Pokud kritika už přechází do hrubých urážek a vulgarizmú – jsou tu přece adminové a je jejich práce, aby čistili diskuzní prostor. Nemám v úmyslu IG teď kritizovat, ale nelíbí se mi, že dle vás jsou všichni hloupí, kteří nevidí svatou aureolu kolem hlavy vdovy po KG. Myslím, že vnímám tuhle osobu reálněji než vy. Více to rozebírat nebudu..

kristinn
03. 11. 2021 23:13

lekno, aj podľa môjho názoru sú hlupáci s nižším IQ tí, ktorí IG dehonestujú.Gott si ju jedinú z množstva žien vybral za manželku a ona nehanobí jeho meno. A iste sa starala o neho, ako najlepšie vedela.Ani majetok neprešustrovala, ako DG.Radšej nenapíšem nič.Za čo ju vlastne mnohí odsudtujú? Za to, že jej ostal majetok? Ostali jej aj 2 dcéry a je to len a len vec Gotta, ako s ním naložil...

kristinn
03. 11. 2021 23:14

oprava: odsudzujú...

lekno
04. 11. 2021 00:07

kristinn : Každý má svúj názor a vnímá si po svém.. Její kritici píšou, za co ji soudí – dá se to vyhledat. Dle mne nejsou všichni hlupáci, taky jsem tuším nějakou kritiku na ní měla a necítím se proto jako hlupák. I když bych se asi měla, že ? Ale nefunguje to, co už..

jardavozembouch
04. 11. 2021 12:40

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

stoneman003
04. 11. 2021 13:16

Vozembouch, čítaš komentáre lekna a práve ty, tak zapni tých pár neurónov v mozgu, čo ti ostali a spomeň si na to.
Asi ti ani nedochádza, že diskusie pod článkami slúžia práve na to...Na názory diskutujúcich. A že ti komentáre lekna nesadli je len tvoj problém, ktorý však ostatných nemusí vobec zaujímať. Takže mokrý ručník na hlavu a vyrovnaj sa s tým. Nie každý má I.G. za modlu ako ty. Zmier sa s týmto faktom.

jardavozembouch
04. 11. 2021 13:45

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.