Dominika skřípe zuby! PODRAZ A GOTTOVY SLZY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dominika skřípe zuby! PODRAZ A GOTTOVY SLZY

Karel neudržel pláč
Karel neudržel pláč (Aha!)

Zakázaná scéna z dokumentu Karel, kterou nakonec režisérka Olga Špátová (37) po dohodě s Dominikou Gottovou (48) do filmu nedala, stejně spatřila světlo světa! Diváci primáckého Showtimu slyšeli velmi emotivní zvukovou nahrávku z osudového letního dne na pražské Bertramce, kdy se Karel Gott (†80) naposledy před svou smrtí sešel se všemi svými dcerami. A Dominika teď kvůli tomu zuří!

Psal se 28. červenec 2019 a Slavík na odložené oslavě svých osmdesátin přivítal doma na Bertramce prvorozenou dceru Dominiku a druhorozenou Lucku (34). Nebylo mu dobře, protože u něj dozníval zápal plic, kvůli kterému několik dní předtím zrušil vystoupení na festivalu Benátská!. Setkání se účastnila také dokumentaristka Olga Špátová. Dominika dodnes tvrdí, že o její přítomnosti dopředu nevěděla.

„Olga Špátová se dovolila, jestli smí natáčet, a všichni souhlasili,“ zdůrazňuje ale Gott ve své vzpomínkové knize Má cesta za štěstím, která vyšla až po jeho smrti. Dominika byla v té době silně závislá na alkoholu a lécích a od chvíle, kdy z návštěvy od táty odjela, byla rozhodnutá, že zveřejnění záběrů dokumentaristce nepodepíše. A to se také půl roku poté stalo. „Byla za mnou v práci, promítla mi je a já se zděsila. Vypadala jsem hrozně, tatínek byl uplakaný... Prostě jsem se zveřejněním nesouhlasila,“ řekla tehdy Aha! nejstarší Gottova dcera. Špátová tedy záběry do dokumentu nedala. Ale stalo se něco nečekaného... 

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...

Režisérka nechala v televizi zveřejnit alespoň audiostopu ze setkání na Bertramce. Karel v ní pláče dojetím, když si chce s holkama zazpívat slavnou country píseň Together Again (Znovu spolu). „On mi ke konci života říkal, jak miloval country písničky, které zpíval v Americe na festivalu. A to Together Again byla chvíle, kdy se setkaly jeho dcery na Bertramce, naposledy v životě, na jeho narozeniny. A Karel začal tu píseň zpívat a u toho mu tekly slzy. Já jsem tu scénu bohužel nemohla použít, z mnoha důvodů – dramaturgických, stavebních...“ popisovala v úterním Showtime Špátová.

A najednou se v záznamu ozval Slavíkův hlas z oné sešlosti překrytý fotkami a obrázky: „Představoval bych si, že bychom si společně zahráli a zazpívali slavnou countryovou píseň Together Again... (pláče) – Už jsme zase pohromadě a mnoho, mnoho slzí padá po tváři. Nevím, jestli vás to dojme, jako mě, ale asi ne. Tak jedem,“ říká nalomeným hlasem Gott na nahrávce. „Tati, ty brečíš?“ jsou za ním slyšet skoro všechny dcery. „Ano, jenom si na tu věc vzpomenu...“ odpovídá. Silný okamžik, který rozplakal i diváky. Nejstarší Slavíkovu dceru zveřejnění ale naštvalo. „Nerozumím tomu, proč musela paní režisérka zveřejňovat zvukovou nahrávku tatínka v tomto stavu. Je jako umanutá, že se nestydí,“ vzkázala jí z Finska Dominika Gottová.

Útok Dominiky na Ivanu v den premiéry! A Dáda se bojí mezi známé kvůli Felixovi

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AliAlice
12. 12. 2021 • 13:31

bello,to jsou slzy smutku člověka,který ví,že už odchází,a není na tom nic,co by se mělo kritizovat...Naopak ho vidíme jako normálního člověka,který podlehl svým momentálním emocím...

-bello-
27. 10. 2021 • 23:44

hodnotyzivota
hm, Vy máte taky dost

-bello-
27. 10. 2021 • 23:43

OPRAVA - diskuzí se zúčastňuji jen na AHA.
Ahoj jsem chtěla dodat jen pro "jardavozembouch" , protože se vyjadřuje , jak Kája Mařík.Tedy ahoj a dej pokoj!

hodnotyzivota
24. 10. 2021 • 21:57

-bello- Je zajímavé, že vám nemusí být nic svaté. Co děláte vy s jinými lidmi, jejich příbuznými, rodiči, dětmi, i mrtvými, je něco nehorázné. A že má právo Dominika vyjadřovat se k otci? Zase OBROVSKÝ NESMYSL!!! Ona ho už dávno ztratila, vždyť ho jen hanobí, dělá věci proti němu. Cizí lidé ho mají mnohem raději, než ona. Vy s autorem tohoto článku a s ní jste si charakterově velmi podobní. Zlí, zákeřní, nevychovatelný, nepoučitelní, nespravedliví, nelidští.
-jiricka- asi věcem vůbec nerozumíte. Pan Gott chtěl zanechat po sobě knihu a film. Režisérka zachytila situaci, jak se odehrála. Pokud tu někdo žije z mŕtvvych, tak to je L.Procházka a Dominika.

-bello-
23. 10. 2021 • 20:50

to: jardavozembouch
-------------------------
Jaroušku, povězte mi, prosím, co si představujete pod pojmem " net " a rejdění po něm!
Já se zúčastńuji pouze diskuze na AHOJ.A protože jsem golden collar , odpočívám tu. jak už jsem vám napsala, mým /naším sousedem být nemůžete, i kdybyste chtěl. Snad vás nezarmoutí, že se u nás neháčkuje a převážně
ani nevaří.Snad vás to nezarmoutí ještě víc, než moje antipatie k vám a "Bertramce"
Vnímám velmi dobře , že se do některých VIP pěkně hajzlovsky navážíte , zatímco před některými VIP obdivně klečíte .A kdo neklečí s vámi je úhlavní nepřítel.
Chcete-li tady rozmychávat vášně, pak klidně, ale nejdřív si zameťte před svým prahem.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.