Dominika skřípe zuby! PODRAZ A GOTTOVY SLZY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika skřípe zuby! PODRAZ A GOTTOVY SLZY

Zakázaná scéna z dokumentu Karel, kterou nakonec režisérka Olga Špátová (37) po dohodě s Dominikou Gottovou (48) do filmu nedala, stejně spatřila světlo světa! Diváci primáckého Showtimu slyšeli velmi emotivní zvukovou nahrávku z osudového letního dne na pražské Bertramce, kdy se Karel Gott (†80) naposledy před svou smrtí sešel se všemi svými dcerami. A Dominika teď kvůli tomu zuří!
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hodnotyzivota
24. 10. 2021 21:57

-bello- Je zajímavé, že vám nemusí být nic svaté. Co děláte vy s jinými lidmi, jejich příbuznými, rodiči, dětmi, i mrtvými, je něco nehorázné. A že má právo Dominika vyjadřovat se k otci? Zase OBROVSKÝ NESMYSL!!! Ona ho už dávno ztratila, vždyť ho jen hanobí, dělá věci proti němu. Cizí lidé ho mají mnohem raději, než ona. Vy s autorem tohoto článku a s ní jste si charakterově velmi podobní. Zlí, zákeřní, nevychovatelný, nepoučitelní, nespravedliví, nelidští.
-jiricka- asi věcem vůbec nerozumíte. Pan Gott chtěl zanechat po sobě knihu a film. Režisérka zachytila situaci, jak se odehrála. Pokud tu někdo žije z mŕtvvych, tak to je L.Procházka a Dominika.

-bello-
27. 10. 2021 23:44

hodnotyzivota
hm, Vy máte taky dost

jardavozembouch
23. 10. 2021 05:30

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
23. 10. 2021 20:50

to: jardavozembouch
-------------------------
Jaroušku, povězte mi, prosím, co si představujete pod pojmem " net " a rejdění po něm!
Já se zúčastńuji pouze diskuze na AHOJ.A protože jsem golden collar , odpočívám tu. jak už jsem vám napsala, mým /naším sousedem být nemůžete, i kdybyste chtěl. Snad vás nezarmoutí, že se u nás neháčkuje a převážně
ani nevaří.Snad vás to nezarmoutí ještě víc, než moje antipatie k vám a "Bertramce"
Vnímám velmi dobře , že se do některých VIP pěkně hajzlovsky navážíte , zatímco před některými VIP obdivně klečíte .A kdo neklečí s vámi je úhlavní nepřítel.
Chcete-li tady rozmychávat vášně, pak klidně, ale nejdřív si zameťte před svým prahem.

-bello-
27. 10. 2021 23:43

OPRAVA - diskuzí se zúčastňuji jen na AHA.
Ahoj jsem chtěla dodat jen pro "jardavozembouch" , protože se vyjadřuje , jak Kája Mařík.Tedy ahoj a dej pokoj!

mord
22. 10. 2021 22:06

Bellmeku ty stará zoufalá nulo. Nesahás jim ani po kotníky. Jsi jenom lidský odpad bez významu co zvrací v bulváru pitomosti jako ta opuchla nepovedená Gottova dcerka

hanainge
22. 10. 2021 20:02

Výše uvedený článek je nesmysl, protože narozeniny Karla Gotta je 14.07. a nikdy 28.07. Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová s alkoholem nemá žádné problémy.

Tady je celá pravda o Karlu Gottovi:

Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

jardavozembouch
23. 10. 2021 05:36

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

jardavozembouch
22. 10. 2021 05:30

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
21. 10. 2021 23:48

Jasně říkám, že Gottová Ivana se Špátovou jsou blbky .
Něco je prostě svatý a lidem se neukazuje.
Vystrkovaly by svého tátu v tomhle stavu?
(Gottová Ivana měla tátu, který se uchlastal, ta by ho neukázala a Špátová by snad ano, je natolik blbá, že jo , ale Gott pro mnohé lidi znamenal všechno nej nej , jen ne uplakaného dědu).
A Dominika Gottová má právo utřít Špátovou.Ona je dcera Gotta , nikoli blbka Špátová!

-jiricka-
22. 10. 2021 00:47

Tomuhle už se říká hyenismus, žádná úcta k panu Gottovi, asi si obě dámy na něm málo nahrabaly a ať je Dominika jaká chce v tomto s ní souhlasím

AliAlice
12. 12. 2021 13:31

bello,to jsou slzy smutku člověka,který ví,že už odchází,a není na tom nic,co by se mělo kritizovat...Naopak ho vidíme jako normálního člověka,který podlehl svým momentálním emocím...

kristinn
21. 10. 2021 13:27

Dominika byla v té době silně závislá na alkoholu a lécích. A kedy ona nebola? Stále je závisláčka, prísavka. Nevie si so svojím životom rady. Okrem stáleho vyplakávania, aká ona je chudera, ako jej bolo ubližované, ako je stále, nevie nič. Nevie vydržať v práci, nevie sama žiť, nevie gazdovať s vecami a množstvom peňazí, ktoré dostala. Nevie sa postarať o matku, ktorá je tiež podobného rangu, lebo prešustrovala tiež množstvo darov od Gotta a ešte aj na pobyt v penzióne jej prispieval a prispievala aj Ivana po jeho smrti. Dobre, že to Ivana stopla. Vyžírky nech sa konečne starajú a dcérenka nech si mater opatrí. Ozaj bola osudová chyba Gotta ísť do postele so Zacpalkou. Mohol "nacpať" niekde inde. Možno by z toho nebol taký nepodarok, akým Dominika je.Nechápem, čo jej vadí, že ľudia videli, aká je a Gottove slzy...

illenne
21. 10. 2021 10:25

Karel Gott byl někdo oproti jeho dceři. Proč Dominika přišla o krásný byt ve Finsku, za to nikdo jiný nemůže. Měla i v dětství dostatečné zázemí, nikdy na ní Karel Gott nešetřil, jezdila na koncerty světoznámých skupin. Chybí ji pokora, jinak by se takhle nechovala. Měla by se nad sebou zamyslet a odrazit se, aby bylo zase fajn. Věřím, že to dokáže, ale musí hlavně chtít. Viděla jsem film Karel a moc se nám s partnerem zpracování líbilo.

aveneta
21. 10. 2021 10:21

Gott žil bohémským životem jako jiné celebrity....jo, sláva peníze bez problémů to je "ego" silné. Nadělal si děti s milenkami, asi od toho ty milenky čekaly manželství atd. Na stará kolena se trochu usadil oženil se a těm svým dcerkám se i věnoval. Ona první dcera Domika se mu tedy nepovedla...neměla zázemí rodiny a tak snadno se "zvrtla" druhá dcera je v ústraní.No jako zpěvák udělal tzv. kus práce nelze mu upřít talent,

Alva
21. 10. 2021 09:49

Uživatel- přesně!, už toho bylo dost a stačilo, jsou jiné " hvězdy" a nepíše se o nich tolik.

14TONY
21. 10. 2021 17:39

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

strng
21. 10. 2021 07:00

No mě už to připadá spíš jako vynosny byznys s Gottovou smrti.A je to dost nechutný.Co kdyby už ho Ivana i paní Spatova nechali v klidu spát?

-bello-
21. 10. 2021 23:53


Gottová Ivana najíždí na koncerty na jeho paměť.
To bude na furt .Pak to bude o přestřihování pásek , odhalování jeho soch a stane se leckde čestnou občankou a Gott in memoriam taky atd atd ...

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.