Charlotte Gottová: Zpívat by mohla, ale... stopka od Ivany? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Charlotte Gottová: Zpívat by mohla, ale... stopka od Ivany?

Karel Gott s dcerou Charlotte nazpívali duet Srdce nehasnou
Karel Gott s dcerou Charlotte nazpívali duet Srdce nehasnou (Supraphon, archiv)

Mohla by bořit pěveckou scénu nového tisíciletí, přesto o ní není ani vidu, ani slechu. Charlotte Gottová (15) se po smrti táty na veřejnosti neukazuje. Znamená to snad, že svůj pěvecký talent, který ukázala v písni Srdce nehasnou, nerozvíjí? 

Vdova po Karlu Gottovi (†80) Ivana (45) se po smrti Mistra z veřejnosti stáhla a objevuje se jen na akcích, které jsou s ním spjaté. Představila například dokončené projekty - film Karel a autobiografickou knihu Má cesta za štěstím. Proč ale drží v ústraní i obě dcery, zvlášť mladou Charlotte, o jejímž pěveckém talentu Gott přímo básnil?

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...

„Má talent na zpěv, což je očividně, ušislyšně naprosto jasné. Opravdu s tím nemá problémy, do studia přijde připravená a naprosto suverénně odzpívá. Je na dobré cestě,“ chválil dceru sám Gott v rozhovoru pro iRozhlas.cz například. 

I přestože si je Ivana Gottová vědoma kvalit dospívající dcerky Charlotte Elly, dělá vše proto, aby její dvě dcery mohly vyrůstat v klidném prostředí bez mediální masáže. To, že se Charlotte neukazuje na pódiích, tak nemusí znamenat, že svůj talent nepiluje pod vedením učitele zpěvu. Objevují se i spekulace, že se vyčkává do jejích osmnáctin. Je tedy možné, že to krásná Charlotte ještě rozbalí v plné síle.

Klára Doležalová přiznala: Bez Gotta by nebyla tam kde je!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
17. 1. 2022 • 08:23

Bohatí chudaci, momentálně je mnoho vdov po těch starých dedouscich , děti většinou nemají talent a nutit se nenechaji do ničeho. A tak jako u Gottu i Tondy i Špátové a Zánakove žijí z rodicu

hanainge
18. 11. 2021 • 22:59

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože Charlotte Ella nemá žádné právo se jmenovat „Gottová“, protože správým otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta! Dále je fakt, že Ivana Macháčková opravdu není vdova po Karlu Gottovi, protože ona nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

janapi
17. 11. 2021 • 16:08

Vy jste viděl/a závěť Karla? Pokud se proslýchá-tak z dědictví byla vyňata pouze Dominika-která podepsala souhlas a pokud by přestala s alkoholem a prášky...tak by si snadno spočítala-kolik miliónů do ní a její matinky Karel nacpal!

zuzakirsch
17. 11. 2021 • 13:20

Vyděláno je, ostatní dcery vyděděné, takže pohoda.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.