Podivné ticho na Bertramce! Rodinná mluvčí o Ivaně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Podivné ticho na Bertramce! Rodinná mluvčí o Ivaně

Ivana Gottová
Ivana Gottová (Aha! - Martin Hykl)

Slavnostních premiér filmu Karel se sice vdova z Bertramky osobně účastnila, ovšem pak se po ní slehla zem. Co o své šéfové říká mluvčí slavné rodiny?

„Ivanka chtěla hlavně dotáhnout projekty spojené s odkazem Karla Gotta. Krůček po krůčku se zase bude objevovat ve společnosti. Moc se těší a doufá, že budou příznivci Karla Gotta spokojeni,“ prozradila Aneta Stolzová. 

Felixova zpověď o Dádě a alkoholu. A mrazivá poslední slova Karla Gotta

Video se připravuje ...

„Já stále s Ivankou spolupracuji a podílím se na projektech, které souvisí s odkazem Karla Gotta. Ta intenzita je ale menší, než když Karel Gott žil,“ popsala aktuální situaci na Bertramce mluvčí na webu Expres.cz.

Ostuda hrobu Skořepové! Kde je urna? A kritika dcer Gotta k filmu o něm

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
1. 11. 2021 • 13:50

-bello- Z Vás je ta závist tak patrná, že lépe už to najevo dávat nelze. Ještě štěstí, že Karel Gott si svou ženu vybral, aniž by k tomu potřeboval Vaše požehnání. Mají spolu dvě skvělé dcery, ani na tom nemáte žádnou zásluhu. Kdyby jste se řídila heslem Žij a hlavně nech žít.­....­....­....­....mož­ná by jste byla šťastnější. Je zajímavé, že odborník by na ty Vaše výplody plné závisti řekl jediné. Inteligentní a pohodový člověk nikdy neřekne a nenapíše nic zlého, závistivého a nepříjemného. Takový člověk je v pohodě a nemá to zapotřebí. Ke svému vyjadřování mu stačí zdravý rozum a hlavně bez závisti. Po zkoušce z psychologie jsem pochopila o čem to skutečně je, nemám s tím problém, který nebyl ani před tím. je smutné, jak divnou představu máte o práci zdravotní sestry. Já moc dobře vím, co to obnáší, to mi můžete věřit.

jity
1. 11. 2021 • 10:44

Kocába nemusím a doufám, že nebude chtít kandidovat na prezidenta a pokud ano tak lidi ho snad nezvolí. Pravdu může mí co se týče závisti a já na tom trvám, z vás jde v příspěvcích nenávist a závist. Závist a hloupost je nekonečná.

-bello-
28. 10. 2021 • 00:46

jity
neber si na pomoc Kocába!
Ten by pomoc potřeboval sám.
Ale to víš, když nedokážeš ustát sebe, musíš si vzít berle.A Kocáb se svou chvilkovou funkcí Ochránce lidských práv " si moc foukat nemůže a berlí ti být nemůže.Ale možná závidí on / projekce je mrcha / Lejle.To je dost fajn holka.
Čus a mluv jen za sebe, Kocábem davy fakt neohromíš!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.