Podivné ticho na Bertramce! Rodinná mluvčí o Ivaně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Podivné ticho na Bertramce! Rodinná mluvčí o Ivaně

Slavnostních premiér filmu Karel se sice vdova z Bertramky osobně účastnila, ovšem pak se po ní slehla zem. Co o své šéfové říká mluvčí slavné rodiny?
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

jity
27. 10. 2021 13:11

Včera to řekl v televizi i Kocáb, že zkrátka máme tu závist v sobě. Ty dvě si nedají a nedají s tou nenávistí a závistí pokoj. To už je na léčení. Já si budu říkat komu chci a jak chci. Tak třeba Ivanka, nebo Bellinka?

-bello-
28. 10. 2021 00:46

jity
neber si na pomoc Kocába!
Ten by pomoc potřeboval sám.
Ale to víš, když nedokážeš ustát sebe, musíš si vzít berle.A Kocáb se svou chvilkovou funkcí Ochránce lidských práv " si moc foukat nemůže a berlí ti být nemůže.Ale možná závidí on / projekce je mrcha / Lejle.To je dost fajn holka.
Čus a mluv jen za sebe, Kocábem davy fakt neohromíš!

jity
01. 11. 2021 10:44

Kocába nemusím a doufám, že nebude chtít kandidovat na prezidenta a pokud ano tak lidi ho snad nezvolí. Pravdu může mí co se týče závisti a já na tom trvám, z vás jde v příspěvcích nenávist a závist. Závist a hloupost je nekonečná.

jardavozembouch
27. 10. 2021 02:49

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
28. 10. 2021 00:42

jardavozembouch
milý Jaroušku, já jsem worholik, pracuju hlavou, tady odpočívám.Pracuju kdy potřebuji a spát moc nemusím.Řekla bych zvyšuji svou prací na daních i tvůj důchod.
A teď jdi chrnět, zítra to můžeš rozjet nanovo!

hanainge
26. 10. 2021 23:37

Výše uvedený článek je nesmysl a není v pořádku, protože je fakt, že Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal jí jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože ona byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto on chtěl mít klid a opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje. Karel Gott ve skutečnosti miluje jinou ženu, která žije v Německu.

jardavozembouch
27. 10. 2021 02:52

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

-bello-
26. 10. 2021 23:34

S tou "Ivankou " prrrrr!
Je to Ivana nikdy jinak.

A vůbec!
Holka "Bertramka " , ( úplné střevo v oboru filmu a fotografie a vůbec v umění ) vybírala scény podle sebe a to zejména dojemné o své péči ... .A vypustila do světa obrázek Gotta, kdy je zdrcený, svým ortelem a celý bolavý probírá svůj nádherný život.Nechce ty obrázky života pustit , nechce se loučit a každý večer doufá, že ráno to už nebude.Těch rán bylo skoro 270 a on je už z toho všeho unavený! Držel se za ruku té své ženy, která mu zbyla , a která byla a je taková krá..., že se s doktory nedomluvila, aby mu neříkali pravdu. Protože - v onu chvíli ho měla chránit ona, kdy předtím celý život chránil on ji !

A tohle nepochopím od zdravotní sestry a nepochopím ani, jak si dál natřásá péří a jak nikdy nezapomene zdůraznit , jak moc o něj pečovala, když přitom ona sama je pracovně unylá.
Takže z čeho je unavená? Byl tam tým, ne ?!
Kdyby zůstala zdravotní sestrou , tak ráno v 6 dává teploměry a končí odpoledne mísami, naběhá kilometry a sláva žádná

A mluvčí Stolzová , je nějak čím dál míň poslouchatelná. Žvaní zdrobnělinkami pořád stejné fráze a mám dojem, že na té "Bertramce" zblbla!

illenne
01. 11. 2021 13:50

-bello- Z Vás je ta závist tak patrná, že lépe už to najevo dávat nelze. Ještě štěstí, že Karel Gott si svou ženu vybral, aniž by k tomu potřeboval Vaše požehnání. Mají spolu dvě skvělé dcery, ani na tom nemáte žádnou zásluhu. Kdyby jste se řídila heslem Žij a hlavně nech žít.­....­....­....­....mož­ná by jste byla šťastnější. Je zajímavé, že odborník by na ty Vaše výplody plné závisti řekl jediné. Inteligentní a pohodový člověk nikdy neřekne a nenapíše nic zlého, závistivého a nepříjemného. Takový člověk je v pohodě a nemá to zapotřebí. Ke svému vyjadřování mu stačí zdravý rozum a hlavně bez závisti. Po zkoušce z psychologie jsem pochopila o čem to skutečně je, nemám s tím problém, který nebyl ani před tím. je smutné, jak divnou představu máte o práci zdravotní sestry. Já moc dobře vím, co to obnáší, to mi můžete věřit.

emanuel
08. 11. 2021 06:25

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

emanuel
08. 11. 2021 06:27

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Baldedash
26. 10. 2021 19:56

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

picoda
26. 10. 2021 14:15

tulip

mbmb
26. 10. 2021 14:01

Dopadne jako jiné tetky co se daly dohromady s dedky ! Může přepočítávat chechtaky co Kája vydřel.To neznamená že se má super.Musi dávat pozor na parazity chlápky a bude sama

robin5
26. 10. 2021 13:22

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

tulip
26. 10. 2021 12:40

No a o čem by měly být ty informace?Vdova se dvěma dospívajícími dcerami.Jen je bohatší než jiné vdovy.Co ještě potřebuje kdo vědět?

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.