Tohle už Ivana nerozdýchala! Gottová se rozhodla pro razantní opatření | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Tohle už Ivana nerozdýchala! Gottová se rozhodla pro razantní řešení

Ivana Gottová zuří!
Ivana Gottová zuří! (instagram, archiv)

Hrob Karla Gotta  (†80)  na pražských Malvazinkách je čím dál častějí cílem nenechavců! Už zmizel keramický zlatý slavíček, kámen s malbou Včelky Máji a nyní jsou pryč dokonce i okrasné svíce! Není divu, že Ivaně Gottové (45) už došla s podobným hyenismem trpělivost!

Aby zachránila před zloději alespoň lucernu, umístila rozhořčená vdova z Betramky na osvětlení u hrobu zámek! A nezahálejí ani strážci zákona! „Strážnici městské policie jsou zde vidět častěji, zejména na koních. Což má souvislost s krádežemi na hřbitově. Fanoušci Mistra na místo stále proudí a ptají se, kde najdou hrob Karla Gotta. Není jich tolik jako před rokem, ale stále projevují zájem," prozradil vrátný hřbitova na Malvazinkách pro ŽivotvČesku.cz.

Smutná Žilková zrušila společné Vánoce. A překvapivá zpráva Ivany Gottové

Video se připravuje ...

Podle vedení největšího pohřebiště v Praze ovšem rozhodně vše uhlídat prostě nejde!  „Osmihektarový hřbitov se třinácti tisíci náhrobky nejsme schopni bez kamerového systému zabezpečit. Bohužel, musíme konstatovat, že se nejedná o ojedinělý jev a děje se na našich hřbitovech poměrně často," cituje Blesk mluvčí pražské hřbitovní správy Oldřišku Dvořákovou.

Dcera Gotta hvězdou Instagramu, díky jedné fotce! A Kuklová varuje:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
illenne
23. 5. 2021 • 09:02

Je mi z Vás na nic . Ivana nikoho neuhnala, tak nechápu ty Vaše hloupé komentáře. Nikdo neříká, že se Vám musí líbit písničky Karla Gotta, ale navážet se do jeho manželky, díky níž měl krásný rodinný život, přestože až v pozdním věku, je opravdu od Vás nechutné. Ještě, že si ten rodinný život stačili užít bez ohledu na Vaše stupidní komentáře. Trochu se zamyslete, jaký jste člověk .

paralenka
21. 5. 2021 • 22:46

Bože, zase vy? Tou ženou v Německu máte být jako vy? Ale no tak, podívala jste se někdy do zrcadla? Vždyť vy p. Ivaně nesaháte po kotníky, a to ona není žádná prvoplánová kráska. Pokud jsem vás viděla na fotkách, bláznivá fanynko, jste stará a škaredá, Gott vás měl plné zuby! Vzpomínáte na obtěžování Gottovy rodiny? Běžte se léčit na psychinu, jinak zcvoknete úplně!!!

jity
21. 5. 2021 • 19:57

Je to jeich věc a zadarmo neni nic. Jak můžeme vědět čím jsou sláva a peníze vykoupeny. Starého nemocného chlapa by mladá žena asi doma nechtěla. Je mi to úplně jedno co Ivana zdědila a co dělá nebo nedělá, je to přece její věc. Nemůžeme nikomu mluvit do života.

-bello-
20. 5. 2021 • 13:39

to : jity
-bello- nesnáší chamtivé štět-ky, které neváhají uléhat se starými dědky.Asi tak nějak !

jity
20. 5. 2021 • 09:12

Vůbec mi neni jasné proč se bella neustále naváží do Gotta a jeho manželky. Do mrtvých se přece nekope a krást na jejich hrobě už vůbec ne. Kde je nějaká slušnost a úcta. Proč paní Ivaně nedáte pokoj to ji tolik závidítě?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.