Dominika Gottová: HRŮZA! RVAČKA V METRU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Dominika Gottová: HRŮZA! RVAČKA V METRU!

Dominika Gottová
Dominika Gottová  (Foto Profimedia.cz)

Po svém přestěhování zpět do Finska zažívá Dominika Gottová (47) jedno drama za druhým! Nejprve si ji povolala naše ambasáda, protože neměla od manžela Tima Tolkkiho (55) zvací dopis (Aha! informovalo). A teď se pro změnu v helsinském metru zapletla do bitky několika lidí. Vyvázla z ní s psychickou újmou, která ovlivní i hledání nové práce.

Ve finské metropoli se nejstarší dcera Karla Gotta (†80) snaží znovu navázat kontakt s některými kamarádkami. Při cestě za jednou z nich se ale tento týden stalo něco, na co dlouho nezapomene.

Povalili ji

Při čekání na metro se zapletla do rvačky, která se rozpoutala přímo vedle ní. „Stála jsem a vedle mě přiběhl nějaký šílený tmavý muž. A najednou po něm skočili securiťáci, ochranka metra,“ popsala nám Gottová. „Při té bitce mě povalili na zem a měla jsem co dělat, abych se zvedla a utekla. Jen zázrakem se mi nic nestalo. Byl tam šílený křik. Celkem se s tím chlápkem praly dvě ženy a jeden chlap,“ doplnila.

Bránili se

Později se Dominika z médií dozvěděla, co se stalo. „Byla to sebeobrana. Snažili se ho vyvést z metra po dobrém, protože dělal neplechu. Ale on na tu ochranku fyzicky zaútočil, a proto došlo k té bitce,“ upřesnila Gottová,

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...

Jde na kurz

Ta si ještě před touto událostí požádala o rekvalifikační kurz právě na obor security. „Radši půjdu dělat securiťačku v obchodním centru, v metru je to nebezpečné. Tam bych po této zkušenosti pracovat nechtěla,“ dodala Dominika.

Celý článek najdete v tištěné verzi Aha! 9.5.2021

Gottová na hřbitově. Video zde:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hodnotyzivota
14. 5. 2021 • 21:18

Musím na to pořád myslet - jaká mi byla Dominika
v tomto videu velmi nesympatická.

hudobnaskola
14. 5. 2021 • 10:37


Toto video propaguje Luboš Procházka. OPRAVDU DOKONALÁ UKÁZKA PRAVDIVOSTI jeho článků a
paskvilu.
Dominika Gottová a Luboš Procházka - Poslední roky
s Karlem 12. května v 11:10. Dominika Gottová tvrdí:
"Tatínkek by dnes oslavil 82. narozeniny." Co kdyby
p. Ivana měla nějakou výhodu z toho, že knihu vydává
k výročí. Tak ji musíme předběhnout. Splést by
se dalo v měsíci, ale ne i v datu. Zvlášť když Dominika
má už jen jednoho příbuzného a žádných sourozenců.

lekno
13. 5. 2021 • 15:20

2. Vyťahovať bello ako zámienku na ďalšiu kritiku mojej osoby– je od vás skutočne trapné. Vy neviete nič o tom, čo mňa teší alebo neteší, ale máte tú drzosť sa do toho starať..
Na záver : bello napísala pravdu o manipulácii, lebo isté osoby, ktoré tu diskutujú v mene „všech lidí“ – manipulujú.. Preto som ju spomenula – ona si to prvá všimla. A nevidím dovod, prečo by som nemohla uviesť jej meno, keď si myslím to isté a ona ma na to upozornila. O čom vypisuje bello v iných diskusiach – tu neriešim. Nie som jej strážny anjel ani matka, aby som hodnotila jej štýl komunikácie vo všetkých jej d. príspevkoch, pokiaľ nemám záujem, čas, prípadne sa ma to osobne netýka. Zaoberala som sa témou z tohto článku a diskusiou k nemu..
V práve sa vy nevyznáte, v ľuďoch tiež nie – ale vyvažujete si to drzosťou. Neobťažujte ma už..

lekno
13. 5. 2021 • 15:15

Zíde sa ešte posvietiť si na to vaše zavádzanie :
1. Áno, v prípade tejto dvojice sa dá pomocť. Fet im nepripisujte, nie sú narkomani. Dominika nie je alkoholička v tažkom štádiu závislosti, aby páchala priestupky, trestné činy alebo nezvládala sebaobsluhu či zamestnanie. Že jej raz vypadla cigareta v izbe – stane sa.. Ľuďom sa stávajú aj horšie veci z nepozornosti alebo únavy a nerobia z nich preto hneď kriminálnikov. Donedávna dochádzala pravidelne do práce, než sa rozhodla odsťahovať.. Vytvárate o nej obraz ťažkej feťáčky a kriminálnej alkoholičky, čo ona nie je. Aby bolo jasné – na dedičský podiel z majetku otca mala právo. Dominika bola svojprávna, a jej vťah k alkoholu, pokiaľ nepáchala trestnú činnosť – nie je dovod na právne vydedenie zo strany otca. To, že sa nechala zmanipulovať a pod nátlakom podpísala vzdanie sa d. podielu – bola jej chyba. Teraz za ňu platí a zvyšok bohatých príbuzných na to ľahostajne pozerá, aj s vami. Máte potrebu ju špiniť a rovnako každého, kto má iný názor na túto dvojicu než vy. To svedčí o vašom chladnom srdci a pokryteckej náture, pričom tieto vaše vlastné nedostatky hádžete na iných..

rybacinka
12. 5. 2021 • 21:16

Tak zhrniem tie Vaše múdrosti:
1. Vždy se dá pomoct v takových případech (alkoholizmus, fet).
2. Ani zmienka o tom, čo robí -bello-!, hoci sa trvale chová medzi úplne najhoršími. Dokonca sa tešíte z podpory takého človeka a jej pritakávate: manipulace, jak psala bello.
Pritom obrovská pravda.
A dalo by sa pokračovať, ale pre mňa to stačí.
Vaše hádzanie sem §§ je na smiech. Preštudujte si, aký život musí viesť človek, aby mal NÁROK na dedičstvo zo zákona.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.