Dominika Gottová: HRŮZA! RVAČKA V METRU! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Dominika Gottová: HRŮZA! RVAČKA V METRU!

Po svém přestěhování zpět do Finska zažívá Dominika Gottová (47) jedno drama za druhým! Nejprve si ji povolala naše ambasáda, protože neměla od manžela Tima Tolkkiho (55) zvací dopis (Aha! informovalo). A teď se pro změnu v helsinském metru zapletla do bitky několika lidí. Vyvázla z ní s psychickou újmou, která ovlivní i hledání nové práce.
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

hudobnaskola
14. 05. 2021 10:37


Toto video propaguje Luboš Procházka. OPRAVDU DOKONALÁ UKÁZKA PRAVDIVOSTI jeho článků a
paskvilu.
Dominika Gottová a Luboš Procházka - Poslední roky
s Karlem 12. května v 11:10. Dominika Gottová tvrdí:
"Tatínkek by dnes oslavil 82. narozeniny." Co kdyby
p. Ivana měla nějakou výhodu z toho, že knihu vydává
k výročí. Tak ji musíme předběhnout. Splést by
se dalo v měsíci, ale ne i v datu. Zvlášť když Dominika
má už jen jednoho příbuzného a žádných sourozenců.

hodnotyzivota
14. 05. 2021 21:18

Musím na to pořád myslet - jaká mi byla Dominika
v tomto videu velmi nesympatická.

lekno
13. 05. 2021 15:20

2. Vyťahovať bello ako zámienku na ďalšiu kritiku mojej osoby– je od vás skutočne trapné. Vy neviete nič o tom, čo mňa teší alebo neteší, ale máte tú drzosť sa do toho starať..
Na záver : bello napísala pravdu o manipulácii, lebo isté osoby, ktoré tu diskutujú v mene „všech lidí“ – manipulujú.. Preto som ju spomenula – ona si to prvá všimla. A nevidím dovod, prečo by som nemohla uviesť jej meno, keď si myslím to isté a ona ma na to upozornila. O čom vypisuje bello v iných diskusiach – tu neriešim. Nie som jej strážny anjel ani matka, aby som hodnotila jej štýl komunikácie vo všetkých jej d. príspevkoch, pokiaľ nemám záujem, čas, prípadne sa ma to osobne netýka. Zaoberala som sa témou z tohto článku a diskusiou k nemu..
V práve sa vy nevyznáte, v ľuďoch tiež nie – ale vyvažujete si to drzosťou. Neobťažujte ma už..

lekno
13. 05. 2021 15:15

Zíde sa ešte posvietiť si na to vaše zavádzanie :
1. Áno, v prípade tejto dvojice sa dá pomocť. Fet im nepripisujte, nie sú narkomani. Dominika nie je alkoholička v tažkom štádiu závislosti, aby páchala priestupky, trestné činy alebo nezvládala sebaobsluhu či zamestnanie. Že jej raz vypadla cigareta v izbe – stane sa.. Ľuďom sa stávajú aj horšie veci z nepozornosti alebo únavy a nerobia z nich preto hneď kriminálnikov. Donedávna dochádzala pravidelne do práce, než sa rozhodla odsťahovať.. Vytvárate o nej obraz ťažkej feťáčky a kriminálnej alkoholičky, čo ona nie je. Aby bolo jasné – na dedičský podiel z majetku otca mala právo. Dominika bola svojprávna, a jej vťah k alkoholu, pokiaľ nepáchala trestnú činnosť – nie je dovod na právne vydedenie zo strany otca. To, že sa nechala zmanipulovať a pod nátlakom podpísala vzdanie sa d. podielu – bola jej chyba. Teraz za ňu platí a zvyšok bohatých príbuzných na to ľahostajne pozerá, aj s vami. Máte potrebu ju špiniť a rovnako každého, kto má iný názor na túto dvojicu než vy. To svedčí o vašom chladnom srdci a pokryteckej náture, pričom tieto vaše vlastné nedostatky hádžete na iných..

rybacinka
12. 05. 2021 21:16

Tak zhrniem tie Vaše múdrosti:
1. Vždy se dá pomoct v takových případech (alkoholizmus, fet).
2. Ani zmienka o tom, čo robí -bello-!, hoci sa trvale chová medzi úplne najhoršími. Dokonca sa tešíte z podpory takého človeka a jej pritakávate: manipulace, jak psala bello.
Pritom obrovská pravda.
A dalo by sa pokračovať, ale pre mňa to stačí.
Vaše hádzanie sem §§ je na smiech. Preštudujte si, aký život musí viesť človek, aby mal NÁROK na dedičstvo zo zákona.

lekno
12. 05. 2021 19:03

Nie vážená, nie som pokrytec, ale viem zistiť, kto k nim patrí. I keď mi to obvykle nejaký čas trvá, lebo na rozdiel od vás nerobím unáhlené závery.. A nie som povinná sa tu zastávať kde – koho na váš popud. Tá výčitka od vás bola smiešna..
Nemáte pravdu – špiniť, ohovárať, urážať túto dvojicu a vobec hocikoho, može byť poňaté aj ako trestný čin ohovárania /§ 373 Trestného zákona v SR/.
Do majetku druhého človeka sa nestarám o nič viac než vy a každý, kto sa tu niekedy vyjadril k téme - „Ako Dominika G. stratila dedičské právo na svoj podiel z majetku jej otca“. A že bolo hodne tých diskutujúcich.. Ale vy ste tu dnes po sebe zanechali značku ako skunk v aute. Parfém – „Good Heart“ to asi nebol..

rybacinka
12. 05. 2021 17:23

Vy ste ukážkový príklad pokryteckého človeka. Keď viete, ako sa vyjadrujú v rôznych médiách ľudia k tejto asociálnej dvojici, tak určite musíte vedieť aj to, že -bello- nazýva uznávaných umelcov a iných hlupák, blbec... Kedy ste sa týchto zastali? Skutky zavážia viac ako slová. Dominika a L. Procházka sa k ľuďom správajú ako k dementom a bláznom, takže všetci môžu okrem hrozieb fyzickým násilím a likvidáciou na ich adresu povedať čokoľvek. Tie nadávky podľa celého skutočného života by mohli byť oveľa horšie.
Taktiež do majetku druhého človeka Vás absolútne nič nie je. Človek má právo s ním nakladať ako uzná za vhodné. Mohol ho aj on celý prepiť a prefetovať a nebolo by čo rozdávať.

-bello-
12. 05. 2021 00:52

to:hudobnaskola
madam, zabalte to!

Zase si berete do úst " naprostou väčšinu ľudí , ktorá Dominike priala sprvu všetko najlepšie ..... a je pre všetkých obrovským sklamaním. "

Čistě pro Vás, madam, :

Mně je počínání nějaké Dominiky Gottové ukradená. Pro mě n e n í obrovským zklamáním! Je to její /ne moje / trápení !

A Vy se necukejte se a nazvěte věci pravým jménem! Odepřené dědictví by muselo být vyděděním.Ale to by měl Gott děsnou ostudu.Tak to s Ivanou nahráli na vzdání se .Tohle jsou ta správná slova a Vy s tím nic nenaděláte!
A já po Vás pokaždé vyjedu, když nebudete mluvit za sebe , ale jménem " ludí " a "národů"
Končím!

lekno
11. 05. 2021 18:41

hudobnaskola : Vy spomínate nejaké právo ? Keby vás zaujímalo objektívne uplatňovanie práva, tak by vás zarazilo to, že Dominike bol odopretý jej dedičský podiel od otca, ktorý by bol finančne a hodnotne podstatne vyšší než suma, ktorú ste uviedli. Ďalej – vy a ďalší sa tu navažujete a kritizujete Dominiku s Timom – vo veľkom. Mohla by som sa agresívne opýtať podľa vášho vzoru – akým právom, že ? Ale nerobím to – považujem takéto príspevky za názory diskutujúcich – i keď podľa mňa často úboho vyjadrené. Lebo nejde o to, že jej nie ste naklonení, je to vaša vec. Ale manipulatívne nanucovať všetkým negatívny postoj k tejto dvojici – je násilné až podlé. A protiví sa mi sposob vyjadrovania sa v príspevkoch nielen tu, ale aj v ďalších článkoch o nich – tie posmešky a urážky na ich adresu – to je úbohosť, o ktorej som písala.. Keď vám sa páči takéto vyjadrovanie, stačí mi, aby som vedela, s kým mám do činenia. Máte viac metrov na posudzovanie ľudí.. Vy kritizujete v celom príspevku nielen ich, ale pustili ste sa útočne aj do mňa – to je OK. Ja keď napíšem slovo – úbohosť, je zle. Chodte s tou vašou „spravodlivou“ kritikou niekde, kde vám ju zhltnú. Nezaujíma ma..

hudobnaskola
10. 05. 2021 21:19

Úbohosť je Váš príspevok. Vy ste sa asi včera narodili, inak sa Vaše výroky nedajú vysvetliť. Keď neviete ani to, ako to chodí s alkoholikmi! a keď sa odvolávate na -bello-, ktorá je roky známa svojou zlobou. Pán Krampol nechcel manželke pomôcť? Duchoň, Bartošová... boli všetkým ľahostajní? Naprostá väčšina ľudí Dominike priala sprvu všetko najlepšie - už len preto, že je dcérou pána Gotta. Rodina určite urobila už všetko, aby jej pomohla. To, čo sa
z nej vykľulo, je pre všetkých obrovským sklamaním. Predovšetkým je to HARAKTEROVÁ troska a niet dôvodu po jej správaní, aby jej boli ľudia naklonení. Keď prišla, naopak, sa sťažovala na ľudí vo Fínsku. Kedy ste sa začali o ňu zaujímať? Ak chcete čítať rozprávky, ako manžel nabúral v tuneli auto, potom plával domov, polícia auto nemôže nájsť, a manžel nakoniec povie, že ho v "núdzi" lacno predal, že chcela spáchať samovraždu a na druhý deň
to poprie, že otec nezomrel doma, hoci ona bola vtedy vo Fínsku, ... je len Vaša vec. Ale akým právom sa navážate a kritizujete iných, ktorí nenechajú robiť zo seba bláznov!!! Vďaka Bohu, že jej nenechali premárniť celé otcovo snaženie. Ešte ich bude stáť veľa peňazí. 3x prísť o byt a raz ju vyhodiť z podnájmu, premárniť len priznaných 6 miliónov, navyše ďalší majetok, na to treba byť veštcom. Ľudia by si už určite zaslúžili mať od nej pokoj.

lekno
10. 05. 2021 13:25

Již se tu prezentoval hovorce všech lidí a teď zase neomylný věštec ? Žeby další manipulace, jak psala bello ? Nikdo nemúže vědět, co udělají Dominika s Timem v budoucnu, jestli něco zničí nebo utratí na alkohol.. Když nekdo píše o tom jako, že oni jistě vše promarní na chlast a cigarety, že jim není pomoci, atd. – vypadá to na pomlouvání.. Ale není to žádná novinka v diskusích zde. Množství nickú si do dvojice s požitkem kopne.. Vždy se dá pomoct v takových případech. A i když Karel G. finančne podporoval Dominiku jako svou dceru, nedal ji to, co ji právem náleželo – dedický podíl, který by byl hodnotně vyšší než jeho dárečky. On dělal charitu i jiným lidem – cizím, mimo rodiny. A tyhle lidé se zde neokydávají, „jak vyžírali Káju“ a pod. Není zájem se do nich pouštět, ale do Dominiky a Tima – soustavně. Já z nich nedělám svatých, ale co tu jsou za diskusní příspěvky – je často ubohost. Už mi to věru připadá jako placená brigáda od některých. Ve Finsku jim tohle lidi nedělají, skutečně tam budou mít více klidu..

hudobnaskola
10. 05. 2021 07:57

lekno Vás zajímají ty jejich soustavné LŽI, které vzápětí popírají? To je velmi divné! Do Dominiky a jejího manžela
šli už těžké miliony. Je to bezvýchodná situace. Kdyby jim dali další peníze, upijí se k smrti. Ani zajistit bydlení jim nemohou na své jméno, protože by tím zničili svůj život - byli by zodpovědní např. za to, že podpálí celý obytný dům nebo čtvrt ... Lidem, kteří si myslí, že pít je normální, DOKONCE KAŽDÝ DEN (na alkohol, cigarety mají peníze vždy, a ještě jim má někdo něco dávat?), není pomoci. To by museli sami chtít, dostat se z toho.

bublina55
10. 05. 2021 03:37

jděte s ní už do háje

-bello-
10. 05. 2021 01:28

to:borka30
Poslyšte, neberte si lid a národ do pusy a mluvte za sebe. Manipulační techniky se musí umět, jinak je to blábolení

-bello-
10. 05. 2021 01:26

lekno
Poslední větu jsem nepobrala, ale jestli sakrasmus, tak jo.
Jinak souhlas.

Zarazila mě Vaše věta: " A je smutný vnímat, jak se majetní příbuzní lhostejně dívají na její živoření, když otec Dominiky G. byl takový těžký boháč."
-----
Tahle Vaše věta vyjádřila jádro problému perfektně.

lekno
10. 05. 2021 00:24

Směšný, když se tu někdo začne hrát na hovorcu všech lidí a vypustí pátos :“Musí vidět, že ona lidi už vůbec nezajímá.“ Aby bylo jasný – nemusí vidět a pátos nesedí.. Mě například zajíma, jak žije Dominika s Timem a klidně si o nich přečtu, když si najdu čas.. Je, jaká je, ale ona nikoho ze své rodiny neobrala o dědický podíl z majetku jejího otce. A je smutný vnímat, jak se majetní příbuzní lhostejně dívají na její živoření, když otec Dominiky G. byl takový těžký boháč. Ten se z trápění své dcery jistě neraduje teď, když mu to už myslí lépe..

borka30
09. 05. 2021 22:59

Proč ten její kamarád Procházka nás neustálé informuje o Dominice? Musí vidět, že ona lidi už vůbec nezajímá. Je to její život, tak ať si ho žije sama bez těch přihlouplých o ní informacích.

babylove
09. 05. 2021 21:54

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Katka Hronová
09. 05. 2021 21:44

Tak ona si stěžuje, jak jí pronásleduje bulvár. Vždyt ona je nemocná po tom, aby se o ní psalo. Ona to sama vyhledává. A tady nezůstala, protože viděla, že holt sociální byt nedostane a bude si muset všechno cálovat. Už se jí nechce makat, tak se vymlouvá na psychickou újmu. Asi to bude muset jít zabumbat.

Kokutek
09. 05. 2021 19:09

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.