Ode zdi ke zdi? Dominika Gottová ohlásila velkou změnu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Ode zdi ke zdi? Dominika Gottová ohlásila velkou změnu

Půjde se Dominika Gottová ve Finsku léčit?
Půjde se Dominika Gottová ve Finsku léčit? (Blesk)

Je to sotva rok a půl, kdy si nejstarší dcera Mistra sbalila kufry a přesunula se s vidinou lepších zítřků do Prahy. Jenže předsevzetí jí dlouho nevydržela, situaci značně zkomplikoval i koronavir, proto se nakonec rozhodla Dominika Gottová (47) odputovat zpátky do Finska. Prý už definitivně!

Nejdřív tvrdila, že se chce manžela zbavit, protože kvůli jeho bipolární poruše je s ním život opravdu nesnadný. Údajně mělo být dokonce přáním Karla Gotta (†80), aby jeho dcera přestřihla mezi ní a Timem Tolkkim pomyslnou nit. Jenže Dominika nakonec udělala pravý opak. Manžela chce zpět a dokonce se za ním vrátila. „Ve Finsku se nám s Timem daří dobře. Dostali jsme státní byt, který si teď zařizujeme, a já se snažím si tady najít práci,“ svěřila se Super.cz Gottová. Ta by prý chtěla v Helsinkách podstoupit i léčbu svých psychických problémů.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video se připravuje ...

Do Prahy už ne

Třebaže ještě před odletem do Finska mluvila o dalších plánech v Česku, aktuálně dospěla k tomu, že se sem na stálo už nevrátí. „Každý den sleduji zpravodajství z Česka. Ta situace doma po stránce koronaviru není dobrá, mluví se o tom i ve finských médiích. Do Prahy se určitě vrátím, až se tady naše situace stabilizuje, abych dořešila odstěhování věcí a výpověď z bytu,“ dodala Dominika Gottová.

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5182409
9. 4. 2021 • 13:05

Musíte si uvědomit, že ta ná.na, jeho chamtivá dcera by všechny peníze rozházela a zase by z ní byl bezdomovec. Protože je na drogách a alkoholu, tak co myslíte ? Neměla by tedy nejdříve ona něco udělat se svým zmarněným a zbytečným životem ? Její táta zpíval pro všechny, ona dělá jen ostudu. Typické netáhlo. Po tátovi nemá nic.

Uživatel_5512612
14. 3. 2021 • 03:32

Hello My Dear,
I was Searching for a honest and trustworthy person and my heart accept you , Am Mr. Akron Benjamin, I need a partner and I hope you will be interested after reading my proposal. Please contact me in this Email for more of it. thanks, benja­minmra­kron61­7(at)g­mdut­com

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.