Finské fiasko Dominiky Gottové? Po velkých slibech zase tohle?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 10. května 2024

Svátek slaví Blažena, zítra Svatava

Finské fiasko Dominiky Gottové? Po velkých slibech zase tohle?!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto Profimedia.cz)

Když nejstarší dcera Karla Gotta (†80) odletěla zpět do Helsinek, aby zde navázala na společný život s Timem Tolkkim, mnohé překvapila, když pár dní po příletu oznámila, že nastupuje na léčení. Zůstaly se slibů ale zase jenom chyby?

Stav Dominiky Gottové není vůbec dobrý a už lékaři v Česku jí hrozili, že pokud se sebou okamžitě něco neudělá, může to dopadnou nejhorším možným způsobem. Gottova dcera má nadužíváním léků v kombinaci s alkoholem zničená játra, trpí cukrovkou i vysokým tlakem. Bylo tedy nutné, aby na sobě zapracovala. Ona se rozhodla, že to zkusí ve Finsku. „Tady v Helsinkách jsem byla už před třemi roky na jedné klinice, kde mi z tohoto pomohli. A tak jsem se rozhodla tu léčbu znovu podstoupit tady, kde mám klid. K tomu se pokusím zbavit i závislosti na alkoholu. Ale ty léky jsou teď podstatnější, zničila jsem si tou závislostí tělo a bylo to už nebezpečné. Mám teď jiné léky, které mě uklidňují a spím po nich," svěřila se před časem Super.cz.

Dominika Gottová: Emotivní předčítání z její publikace Můj táta Karel

Video se připravuje ...

Jenže podle informací portálu Šíp.cz opět léčbu nedotáhla do konce. „Byla jsem propuštěna domů. V léčbě pokračuji ambulantně, jsem stále pod dohledem lékařů, chodí mi domů kontroly a když zjistí, že léčbu nedodržuji, tak mi ji okamžitě ukončí," tvrdí prý Dominika Gottová.

Její verze má ovšem jedno velké ALE:  Všichni, kdo se se závislostí v minulosti potýkali, dobře ví, že léčba trvá minimálně tři měsíce. Obvykle asi půl roku. A teprve pak přichází na řadu ambulantní léčba. Spíše to tedy vypadá, že podepsala revers. Jenže to už může být hodně nebezpečný hazard s vlastním životem.

Dominika Gottová o Štaidlovi: Špatné vzpomínky ohledně nátlaku na matku!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
2. 4. 2021 • 17:04

begonie
"velký omyl Karla Gotta " není Dominika, nýbrž že neuměl souložit a condom mu nic neříkal. Bůhví kolik z nich bylo na potratu, byly to " vztahy " na jednu noc. .A jako velký srab tlačil matku Dominiky tlačil za svých " pár vteřin " na potrat a to dost dost nevybíravě! Protože ON se cítil být ve svých právech tím dítětem krácen! Komedie u soudu byla veliká do poslední chvíle, tlak na matku Dominiky byl obrovský .Pak přišel s jednorázovým jakýmsi odstupným - výživným, že ona dostane a nebude si dělat nároky. V té době byl Gott, jak utržený ze řetězu. Já mu to neberu, sláva a dolce vita mu popletlo hlavu, ale ty ženský taky nejsou kus hadru, aby si " Božský " ulevil a ještě do nich kopnul! Myslím , že mu tohle matka Dominiky vracela i s úroky .
Že v 60 letech " zmoudřel " je každýmu fuk.Nikdy nepochopím ženský, který s ním do té postele šly a už vůbec ne Ivanu, která ho tlačila do sňatku.To byl sňatek z rozumu a hejčkání se v cizí slávě. brrr -mladá holka společnicí dědka. .
Já nazývám věci pravým jménem .

hadafan
2. 4. 2021 • 14:10

- no ,a? Někdo čekal něco jiného??Opravdu jako přes kopírák s Džambulkou./spíše ještě hůře/.

-bello-
2. 4. 2021 • 01:19

Tak mě napadlo, že mluví finsky.Nikdy jsem o tom nepřemýšlela, ale ugro-finské jazyky to je peklo.To je docela frajerka, že to dává.Co vím já, tak třeba její macecha se z "2letého vztahu s Douglasem " (a ani stlaním jiných postelí v US ) nic z English nenaučila. Co dává je holá bída
Dominika je nešťastný člověk, moc bych ji nesou­dila­.Samoz­řejmě se na ní podepsala máma bohémka a táta který ji nechtěl. Nechtěné děti to mají blbé. Jestli si z něho udělala kasičku, pak přímo žok si z něj udělala Ivana , takže bych tu Dominiku nechala na pokoji!

mord
1. 4. 2021 • 07:58

Lidský odpad,. Lina osoba, která je k ničemu. Bulvární hnůj se z nějakého důvodu rozhodl ji zničit.

janapi
1. 4. 2021 • 07:31

...Když ona háže špínu na druhé-to je v pořádku? A že to neměla jednoduché? Vždyť se měla jak prase v žitě....a může jen poděkovat matince-že ta nevěděla-komu její očekávané mimčo bude mět říkat táto!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.