Tajný návrat Dominiky Gottové: VYPADÁ HŮŘ NEŽ PŘEDTÍM! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Tajný návrat Dominiky Gottové: VYPADÁ HŮŘ NEŽ PŘEDTÍM!

Pomáhal jí se všemi kufry.
Pomáhal jí se všemi kufry. (Foto Aha! – David Kundrát a Martin Hykl)

Je zpátky v Česku! Ale jen na chvíli. Dominika Gottová (47) včera potají přiletěla do Prahy, aby tady vystěhovala pronajatý vysočanský byt a natrvalo se přesunula do finských Helsinek, kde teď dva měsíce pobývala. Od poloviny března až do odletu dokonce ve finské metropoli podstupovala léčení ze závislosti na lécích a hlásí: „Zadařilo se!“ Po stránce vizáže ale Dominice pobyt na klinice moc nepomohl...

Nejstarší dcera Karla Gotta (†80) odletěla na sever Evropy v polovině února. S manželem, finským hudebníkem Timem Tolkkim (55), si převzali státní byt, o který požádali loni na podzim. Následně se jim ho částečně, díky schválené sociální podpoře, podařilo vybavit. Timo pak odletěl pracovně do Mexika a Dominika mezitím vyřešila zásadní problém. Enormní závislost na lécích na spaní, která ji ohrožovala na životě.

Výrazně přibrala

Než odlétala do Finska, bylo na Gottové vidět, že přibrala. „Může za to nejen moje závislost na lécích a alkoholu, ale také to, že jsem byla kvůli koronaviru neustále doma a nehýbala se,“ vysvětlila tehdy. Během léčení ve Finsku, kdy byla deset dní na klinice a následně docházela na ambulantní terapie, se ale Dominika vizuálně nezměnila. Ba naopak! „Musím na sobě ještě zapracovat, ale jinak se cítím daleko lépe. Začala jsem během léčení omezovat i alkohol, který mé tělo také ničil. Dávám si už maximálně skleničku denně,“ svěřila Aha! Gottová po příletu.

Gottová nastoupila do léčebny a zavolala Blesku! A zemětřesení ve Stardance

Video se připravuje ...

Rozlučka s kamarády

V Praze se zdrží minimálně týden. Pobalí věci v bytě, které jí pak do Finska převeze najatá firma. „Chci se také setkat s kamarády a rozloučit se s nimi. A samozřejmě se budu věnovat i mamince, které je po prodělaném covidu už dobře. Díkybohu, že to přežila,“ dodala Gottová.

Drsné nařčení Nývltové: Využívá pandemie! A konečné rozhodnutí Gottové

Video se připravuje ...

Mám domov

Slavíkova nejstarší dcera tvrdí, že je ve Finsku znovu šťastná. „Mám tam domov! Moje přání k Vánocům – vrátit se k Timovi a opět spolu žít, se vyplnilo,“ řekla nám včera Dominika.



Přečtěte si
-bello-
17. 4. 2021 • 01:22

to: Uživatel_5517732
mladý Babiš jiná Dg., nemůžete míchat dohromady.
Antabus ano , prioritně alko­holič­ka.Kom­bino­vaná až jak nevím.Tihle jedinci zobou Neurol, je to levný , jim to stačí na koktejl.
Nejlepší výsledky měl Nešpor, protože nejtvrdší.
Čím vlivnější kruhy, tím benevolentnější léčebna, reverz na pochodu.Nikdo neodhadne, jestli Dominiku bude někdy život bavit bez chlastu.
Mějte se krásně

pelagie
15. 4. 2021 • 09:01

Chudák holka takhle si po...t život, škoda

jan pospisil
14. 4. 2021 • 20:43

Trochu jste mne postrašil,už jsem na ta divoká léta zapomněl.
Já byl praktik a pečoval o starší ročníky,pacienty jsem posílal po celé republice.Výborné výsledky byly Brno, Bílá Voda,Kroměříž.
Ale jsou snad i jiné možnosti-pohybuje se ve vlivných kruzích.
Tam to donucení možné je, což zažil mladý Babiš.
Kdysi byla léčba na lodi.. tam nešlo prostě ani alkohol nebo léky sehnat.. ale už jsem zapomněl kdo se tím zabýval.
Antabus nepomůže, Dominika má kombinovanou závislost,
nevím co bere za léky, obávám se, že diazepiny.,...
Opravdu jí asi není pomoci.. pomalá agonie???

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.