Zdravotní potíže Gottové (47): TAKTO JI ZMĚNILY DVA MĚSÍCE! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zdravotní potíže Dominiky Gottové (47): TAKTO JI ZMĚNILY DVA MĚSÍCE!

Gottová se za dva měsíce změnila k nepoznání: Řekla, co jí přidalo kila navíc!
Gottová se za dva měsíce změnila k nepoznání: Řekla, co jí přidalo kila navíc! (Martin Sekanina, David Kundrát, archiv)

Dnes dá po 17 měsících sbohem rodnému Česku, kam se po smrti táty Karla Gotta (†80) přestěhovala kvůli manželským a finančním problémům. Dominika Gottová (47) se znovu stěhuje do Finska, kde chce opět žít se svým manželem Timem Tolkkim (55). Během balení věcí deníku Aha! objasnila, proč tak výrazně přibrala.

Všechny Dominičiny věci převáží do Helsinek zahraniční stěhovací firma, tu najal Timo a zaplatil za ni 1500 eur (v přepočtu 38 800 Kč). Nakládalo se včera dopoledne a dnes, pokud vše dobře půjde, do finské metropole přijede. Dominika se na sever Evropy přesune letecky.

Zadýchává se „Kvůli obezitě se zadýchávám, je to peklo,“ svěřila deníku Aha! Gottová při balení věcí. „Přibrala jsem po léčbě ze závislosti na lécích na spaní. Dali mi místo nich lehčí antidepresiva, ty ale zavodňují, a takhle to dopadlo,“ objasnila nejstarší Slavíkova dcera, která byla v léčebně ve Finsku 14 dní a pak pokračovala s ambulantní léčbou do konce března. A za poslední dva měsíce se s ní udála velká změna...

Rozhovor s Dominikou Gottovou:

Video se připravuje ...

Chce zhubnout

Jakmile stěhování skončí, dozařídí s Timem byt a najde si práci, chce se svojí postavou něco udělat. „Vím, že to není dobré. Až přiletím na podzim domů na návštěvu, tak zase budu vypadat dobře, slibuji,“ rozloučila se Dominika.

Co všechno ji momentálně trápí

• obezita
• potíže s dýcháním
• cukrovka (bere na ni léky)

Co má letos za sebou

• zánět žaludku
• silný dávivý kašel

Gottová přišla před odletem k hrobu svého otce:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Katka Hronová
27. 4. 2021 • 11:19

At už zmizí. neustále si zve bulvár ke každému kroku a pak říká, že jí to obtěžuje. Kdyby sama na sebe nestrhávala pozornost, ani pes by po ní neštěkl. neustále lže o své závislosti. Ještě před půl rokem komedie, jak miluje maminku a ted jí tu nechá? Je to troska, které se nedá věřit ani slovo. Viděla, že v Česku nemá na nic nárok a nic nedostane zadarmo, nikdo se z ní neposadí na zadek. Jede tedy do Finska, kde budou využívat jejich sociální systém. O její tuposti svědčí i to, že si za velké peníze stěhuje nábytek.

hillaarkaa
27. 4. 2021 • 11:14

To je mazec,dnes a denně nekonečný příběh levobočka Mistrovic. .To není umění obšlehnout foto z mládí,přilepšit Photoshopem a vydávat to za solokapra

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.