Gottové čekání na manžela! Jako vyoraná myš, přiznává Dominika | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Gottové čekání na manžílka! Jako vyoraná myš, přiznává Dominika

Dominika už toužebně vyhlíží manželův návrat.
Dominika už toužebně vyhlíží manželův návrat. (Foto Aha! – David Kundrát a Martin Hykl)

Přestože se ještě loni Dominika Gottová (47) dušovala, že s manželem, hudebníkem Timo Tolkkim (55) ani Finskem už nechce mít nic společného, je všechno jinak! Po 17 měsících života v Česku, balí kufry a to údajně navždy.

Dominika Gottová také tvrdí, že v Helsinkách úspěšně absolvovala léčbu ze závislosti na lécích na spaní a život si konečně dává do pořádku. Dcera Karla Gotta (†80) hodlá rovněž zatočit s nabranými kily, která prý nabrala kvůli předepsaným antidepresivům. S finským hudebníkem Timem Tolkkim si aktuálně budují hnízdečko v novém státním bytě v Helsinkách. „Žije se mi lépe, protože byt je větší, modernější a klidnější,“ svěřila se webu Super.cz.

Soukalová vs. Koukal: Majetek řeší kriminálka! A Dominiku s jiným mužem

Video se připravuje ...

„Zbytek zařídíme, až se Timo vrátí z Mexika, a to koncem května. Musíme si vybrat ten zbytek zařízení, aby se líbilo jak jemu, tak mně, hlavně bez něho bych to neuměla zařídit, když mi přijede domů z IKEA nábytek, tak koukám na návod jako vyoraná myš,“ přiznala Slavíkova dcera Dominika.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
2. 5. 2021 • 10:04

Viděl někdo někdy takhle bachratou vyoranou myš? Spíš by si mohla připadat jako hrošice. To bylo elánu, že se koncem min. roku jede do Finska definitivně rozvést, ale asi zjistila, že by se rozdělily i dluhy, tak najednou bez Tima nemůže být a rozvod zrušila. A také si snad uvědomila, že Timo je pro ni jakási jediná jistota, že se o ni bude starat a živit ji, když jí nebude bavit práce.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.