Dominika Gottová (47): Těsně před odletem... NA POLICII KVŮLI PODVODU? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Dominika Gottová (47): Těsně před odletem... NA POLICII KVŮLI PODVODU?

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Blesk:David Kundrát/Czech News Center)

A už je zase ve Finsku! Dominika Gottová (47) se včera, prý definitivně, odstěhovala z Prahy. Dopoledne odletěla zpět do Helsinek, kde bude opět žít se svým manželem Timem Tolkkim (55). Před vystěhováním z rodné země ale zašla na policii. Mohl za to předražený test na covid, který podstoupila.

Na PCR test šla v neděli večer. „Potřebovala jsem ho pro aerolinky. Zašla jsem do Covidpointu v Karlíně s tím, že jsem se objednala on-line a garantovaná cena za test měla být 1800 korun. K mému údivu po mně ale chtěli více,“ svěřila deníku Aha! s tím, že jí PCR test stál nakonec 5400 Kč, na což má i účtenku.

Musela si připlatit

Podle Gottové jí zaměstnanci odběrového místa řekli, že nejsou schopni za 1800 Kč garantovat výsledek testu do 24 hodin. Pondělní večer ale byl pro Dominiku nejzazší termín před úterním ranním odletem. Proto jí – dle jejích slov nabídli – že za poplatek 5 400 Kč bude mít výsledek právě do této doby. „A já blbá jsem na to přistoupila, protože jsem ten výsledek testu skutečně potřebovala. Prostě jsem zaplatila přemrštěnou sumu, jelikož jsem se bála, že ten test už mi nikde neudělají,“ plakala pře odletem Dominika.

Rychlý výsledek

Zpráva, že je negativní, přišla Gottové už za dvě hodiny po otestování. „Já jsem se pak dívala, že to je sazba, kterou účtují za expresní výsledek do 120 minut. Ale já jsem tohle nechtěla, já jsem říkala, že to potřebuji do pondělního večera. Oni mě ale normálně okradli, asi si myslí, že jsem úplně blbá,“ zlobí se Dominika, která se ihned obrátila na policii, aby jí s vyřešením situace po jejím odletu pomohla.

Gottová na hřbitově

Video se připravuje ...

Covidpoint: Chtěla to!

„Paní Gottová s tím, že si kupuje expresní test za 5400 Kč souhlasila. Říkala, že výsledek potřebuje do pondělí. Více to komentovat nebudeme,“ řekl Aha! po telefonu pracovník Covidpointu.

Jak v Covidpointu účtují…

1800 Kč – cena PCR testování samoplátce při platbě předem v rezervaci

2000 Kč – cena PCR testování samoplátce při platbě kartou na místě

2500 Kč – cena PCR expresního testování samoplátce s výsledky tentýž den

5400 Kč – cena EXTRA expresního testu samoplátce s výsledkem do 120 minut

Vodí se za ruce s jiným!

Muže ze severu Evropy vyměnila za horkokrevného Itala! Jako zamilovaná adolescentka se vodila Dominika Gottová po metropoli za ruku s prošedivělým mužem. Jedná se Gabriela Grillottiho (61), italského hudebního producenta a zpěváka.

Jen těsně před odletem do Helsinek stihla Slavíkova dcera romantickou procházku v okolí Václavského náměstí s Grillottim. Už před rokem se Dominika objevila na jeho narozeninách. „Je to moje soukromá věc a k ničemu ohledně mých vztahů se nebudu vyjadřovat,“ odpověděla zaskočená Gottová. Celou záležitost odmítl komentovat i Grillotti, který vlastní hudební společnost s nahrávacím studiem a střídavě bydlí v Praze, Itálii či Mexiku. „Jsme přátelé a znal jsem jejího tatínka,“ byla jeho jediná odpověď. Podle informací deníku Aha! Dominiku finančně podporuje. Manžel Gottové prý o všem ví.

Gottová chce pracovat v ochrance! A Leichtová o svém zneužití a výchově

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
28. 4. 2021 • 21:29

No je dost divné, že když řekla expres a že to potřebuje do druhého dne , resp. týž den kdy to naberou, že jí dají dvojnásobnou sazbu , jako expres do 2 hod.
Expres týž den za 2.500 měl zaručit, že to bude týž den.Záleží v kolik hodin tam šla!!!!!!!!!! A to tady neřekla.

Katka Hronová
28. 4. 2021 • 20:05

Už je na čase o ní přestat psát. Ona si stěžuje, že ji tady lidi sleduji, vždyť ona sama si novináře volá. Když něco podepisovala měla si to blbka přečíst. Jelikož ve Finsku nebude pracovat, budeme neustále zaplavování zprávami, co dělá, aby jí bulvár něco poslal.

kinki
28. 4. 2021 • 15:57

Co si to dovolil ten COVIDPOINT zobrat od nej peniaze za rychle vybavenie testu. Ved pre nich by malo byt ctou, ze ONA sa na nich obratila, a mali jej to urobit zadarmo.

borka30
28. 4. 2021 • 15:37

Lubínkovi bude smutno Ten se o ní pěkně staral, focení, články do bulváru, které psal, Neměl třeba letět s ní? Pak mohl psát do novin a bulváru v Helsinkách.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.