To už hlava nebere! Ivana odkryla brutální pravdu o Dominice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

To už hlava nebere! Ivana odkryla brutální pravdu o Dominice

Dominika Gottová a Karel Gott, Ivana Gottová
Dominika Gottová a Karel Gott, Ivana Gottová (Instagram: Karel Gott/ Archiv Blesku)

Dominika Gottová (47) se do Česka vrátila nejen kvůli řádnému předání bytu majiteli, ale údajně také kvůli účinkování v dokumentu o svém otci Karlu Gottovi (†80) . Ten měla připravovat německá televizní stanice MDR. Ač byla účast Dominiky přislíbena, vše je zcela jinak.

Nabídka na natáčení dokumentu o otci ji prý velice zaujala. Ještě před svým odletem do Finska měla Dominika plány točit nejen pro německou televizi. Česká televize jí totiž nabídla účinkovat v divácky oblíbeném pořadu 13. komnata. Obě nabídky Dominiku zaujaly a chtěla je realizovat. „Dominika měla ale podmínku, že se bude natáčet v Praze, protože ona potřebuje chodit do práce. Tehdy ještě měla práci v lahůdkách,“ svěřil se webu Expres.cz zdroj, jenž si je s Gottovou blízký.

Situace se nicméně změnila. Aneta Stolzová, tisková mluvčí Karla Gotta a jeho rodiny, informace o natáčení dokumentu a Dominičině účasti vyvrací. „Management Karla Gotta ověřoval informace přímo u vedení televize, konkrétně u ředitelství programu a ředitelství zábavy, a bylo nám sděleno, že žádný dokument o Karlu Gottovi televize nepřipravuje,“ sdělila Stolzová. Znamená to, že si to nejstarší Mistrova dcera celé vymyslela?

Gottovou vítal nový ctitel! Nečekaná smrt v rodině Pavla Trávníčka! A zemřela Kamila Moučková!

Video se připravuje ...

I přes tuto skutečnost by Gottová měla v republice setrvat do doby, než s manželem dostanou ve Finsku byt. K tomu by mělo dojít začátkem ledna.  



Přečtěte si
AliAlice
3. 3. 2021 • 09:35

Tato odporná a zlá ženština si nedá a nedá pokoj.Ta si s bulváru udělala svou živnost,a proto pořád vypouští tu svoji jedovatou slinu...Když už zjistila,že žádný prachy už nebude inkasovat,tak začala špinit vlastního tátu.Je to potvora !!!

-bello-
1. 12. 2020 • 20:29

to: stoura
kdybychom se v tom šťourali, pak bychom došli k tomu, že mluvčí nemůže mluvit za mrtvou osobu a může být leda tak mluvčí Ivany Gottové a nemůžře být ani mluvčí rodiny, protože holky Šarlota a Nela jsou neplnoleté.
A ten, kdo obstarává knihovnu Václava Havla není jeho mluvčí .

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.