Ivanina noční můra graduje! Dominika přitvrzuje | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Ivanina noční můra graduje! Dominika přitvrdila

Dominika seká jeden malér za druhým.
Dominika seká jeden malér za druhým. (Foto: Marek Pátek, archiv Blesku)

Když před rokem přiletěla do Prahy s odhodláním svůj život od základů změnit, spousta lidí nejstarší dceři Karla Gotta fandilo. Jenže po dvanácti měsících z touhy vybudovat si novou a lepší budoucnost zbyly jen trosky. Dominika Gottová (46) padá strmě dolů a její životní příběh začíná děsit. Jak se k tomu staví macecha Ivana (44)?

Kdo by čekal, že ji Dominičiny veletoče obměkčí, mýlil by se. Ivana Gottová si drží odstup, na adresu nejstarší dcery svého zesnulého muže se nevyjadřuje, a žádné snahy kontaktovat ji nevyvíjí. Už před časem se mluvčí rodiny Aneta Stolzová vyjádřila ve smyslu, že je Dominika dospělá a komunikaci může navázat i sama. Jenže o to se prý nikdy nepokusila. V současné situaci ani snahy o sblížení nemají valnou cenu. Provorozená dcera Mistra totiž dělá vše pro to, aby tolik oblíbené jméno svého otce degradovala. A to musí Ivanu, která památku svého manžela úzkostlivě ctí a opečovává, velmi mrzet.

Dominika Gottová promluvila v nové knize: Chtěla jsem, aby národ znal pravdu

Video se připravuje ...

Dominika má zřejmě komplikovanou povahu, čehož si byl podle magazínu Sedmička vědomý i její otec. „U Dominiky není nikdy nic nastálo,“ řekl o ní údajně před časem. Bohužel tuto větu naplňuje absolutně. Poslední dobou za sebou zanechává samou spoušť. Příklad za všechny zmiňuje právě magazín Sedmička. Práci v lahůdkářství vydržela dělat tři měsíce. Pak čerpala nemocenskou kvůli silnému zánětu průdušek. Jenže aniž by jí ukončila, odletěla do Finska. Z toho důvodu jí sociálka dávky zastavila. „Musela jsem odjet, museli jsme na úřady. Jakmile se vrátím do Prahy, budu situaci se sociálkou řešit,“ bránila se deníku Aha!. „Jsem z toho strašně rozhozená! Co jsem měla dělat? Musela jsem podle nařízení úřadu odletět. Mám na to všechny doklady,“ doplnila na svoji obhajobu. Jenže tak je to v případě Dominiky pořád. 

Jelikož je momentálně zase zpět v Česku, uvidíme, kolik se jí toho podaří dát dohromady. Než se zase odebere zpět za manželem do Finska.

Dominika Gottová: O mrtvém otčímovi, osamělé mámě i válce s Rezkovou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
-bello-
27. 11. 2020 • 00:48

Nevím proč by měla mít Ivana noční můry z Dominiky.
Ani jedna to v životě moc nechytla. Ta jedna je na dně a je chudá, ta druhá vyměnila 15 let života za štrůzok s penězma.Ta jedna je alkoholička, ta druhá ex štět-ka. Hodnoty tedy srovnatelné.Ta jedna je nevypočitatelná, ta druhá vypočítavá.
Jak tohle může někdo vůbec " morálně" srovnávat.Dyť je to k smíchu

hanainge
26. 11. 2020 • 23:32

Výše uvedený článek není v pořádku, protože Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal Ivaně Macháčkové jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože Ivana Macháčková byla drsná!

Dále je fakt, že jenom Dominika Gottová je jedinou dcerou Karla Gotta a Dominika Gottová je pilná i slušná dáma. Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

1pravda1
26. 11. 2020 • 23:02

Kdy naposledy pracovala Ivana....poradím vám, za celý život s Gottem půl roku v topstaru a ani to jí nešlo, nyní rok opět v domácnosti...jen se uměla dobře vdát...nevyšlo to s Douglasem, jak se chlubila, vyšlo to s Gottem

kinki
26. 11. 2020 • 19:09

Ivane dajte už pokoj! Pre Ivanu je tato DoGa ničím,tak nechápem čo stále Ivane podsuvate aby sa mala starať o túto prepitu pijavicu,na ktorú je nalepený psychicky narušeny jej muž a na neho jeho dcera-narkomanka. To ma teraz chovať celú pražskú a fínsku galérku???? Majte rozum,vážení!!! Sú dospe­lí,svoj­prav­ni,tak nech sa o seba starajú sami. Keby DoGa bola neplnoleté dieťa ešte pochopím,ale stará prepita pijavica???? Ivana má svoje deti o ktoré sa musí postarať a nie o túto...........

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.