Smutná Gottová: Bod zlomu s Ivanou a lítost kvůli Slavíkovi | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Smutná Gottová: Bod zlomu s Ivanou a lítost kvůli Slavíkovi

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto Aha! – Martin Hykl, Robert Klejch, archiv K. Gotta, ara)

Dominika Gottová (46), která se opět vrátila z Finska do Čech, přiznala, kdy se začal hroutit její vztah s manželkou slavného otce Karla Gotta a také prozradila, co Slavíkovi přihoršovalo v době, kdy už bojoval se zákeřnou chorobou.

Vztahy v rodině Karla Gotta (†80) nikdy nebyly ideální. Největší problémy podle toho, co vidíme, prožíval zpěvák s dcerou Dominikou, která si bohužel nepadla do noty s jeho osudovou ženou Ivanou. Kdy se začal vztah mezi jeho »děvčaty« vyostřovat? „Ivana mě považuje za černou ovci celé rodiny, vadilo jí, že jsem dělala tátovi ostudu, na karu to ale vypadalo nadějně. Říkala, že je neuvěřitelné, jak jsem se dala dohromady, že mě musí pochválit. A že je škoda, že to táta nevidí…

Měla jsem období problémů a jí vadilo, že si na něco stěžuju. Říkala, že když ona má nějaký problém, že si to nechává pro sebe a nezatěžuje ostatní, že svými problémy dělám starosti tátovi a tomu to nedělá dobře. Tehdy se náš vztah začal hroutit,“ pověděla o vztahu s Ivanou Dominika.

Gottovou vítal nový ctitel! Nečekaná smrt v rodině Pavla Trávníčka! A zemřela Kamila Moučková!

Video se připravuje ...

Gottovi škodila?

„Tatínek se snažil vyhýbat hádkám a rozporům. Říkal, že je unavený, abychom si to vyřídily my dvě… Náš vztah byl výborný až na to období, kdy jsem měla velké problémy. Říkal mi, že mu přihoršuju na jeho zdravotním stavu a že po telefonátech se mnou je mu hodně zle,“ přiznala nejstarší dcera legendárního zpěváka, která stále bojuje sama se sebou.

Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
15. 12. 2020 • 16:24

Dominika těmi svými opakovanými články o obsahu knihy „Poslední roky s Karlem” se snaží dělat knize reklamu, ale čím častěji vnucuje své bláboly z knihy do bulváru, tím víc odradí případné zájemce o koupi této knihy, protože ty její blafy si každý může přečíst obden v médiích a nemusí si proto kupovat předraženou knihu, která má pár stránek, za skoro 300 Kč!

ludmila55
13. 12. 2020 • 15:35

asi je za to dobře placena když zadává takové články je s tím trapná,neví jak by na sebe upozornila tak pomlouvá p. Ivanu,vymlouvá se že jezdí za maminkou ale přitom zadává články proti p. Ivance než se Vše stalo tak jí maminka nescházela to jsme pomalu ani nevěděli že žije ale za to ted je v tisku každou chvíli a užívá si to, asi by to chtělo léčbu

sestra
12. 12. 2020 • 21:44

Dominiky chyba byla, že šla do Finska. Tím vyklidila pole.

borka30
12. 12. 2020 • 17:19

Je to mrcha, která umí házet ksichty a hrát lidem na city. Ta údajná matka toho syna je její nejlepší kamarádka Kovácová, Je to jeho zhrzená milenka a proto teď spolu kují pikle. Tu paní jmenovala ona sama v Expresu.cz.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.