Nečekané přiznání bere dech: Poslední slova Gotta Dominice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nečekané přiznání bere dech: Poslední slova Gotta Dominice

Dominika Gottová (44) promluvila o posledním telefonátu s otcem a o tom, jak se slavný zpěvák před smrtí cítil. 
Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.

Přihlásit se

DISKUSE

borka30
19. 12. 2020 16:31

Ta Hanainge má plnou hubu sraček. Jako její jedna z nejlepších kamarádek, by se měla o DK postarat, když to její matka nedokázala.

rudne
17. 12. 2020 13:20

Kdyby jste se na tu k*avku vy*rali, tak by jste udělali nejlépe! Myslíte že by jí něco takového Gott svěřil znaje její vypitý mozek??? Za peníze holčička udělá všechno!!!

stoura
16. 12. 2020 06:50

Nejlepší by bylo, kdybyste už s tím Gottem a tou jeho vymaštěnou dcerkou dali pokoj!!!

-bello-
15. 12. 2020 10:05

to: blamal
Jasně ! - Gottovi si pořídili vilku (jak to bylo a od koho a za kolik ví Gott) , ale o vnučce Dominice nic netušili!
Gott chodil do bytu k matce Dominiky ( kdy byl doma a měl náladu).A pokud vím, bulvár pak u vilky, když tam bydlel sám, vartoval dnes a denně.Tady tam asi Dominiku na návštěvy pašoval v kufru, nikde o ní ani slovo.A když on si začal s Macháčkovou, ona už byla v trapu ve Finsku.
No vážně-těch večerů ... těch společných dovolených ... to byla síla

Ewwa
17. 12. 2020 21:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

Ewwa
17. 12. 2020 21:44

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

rydlo
15. 12. 2020 09:38

fany22- Dominika se snaží vnucovat ukázky svých blábolů z knihy „Poslední roky s Karlem” národu prostřednictvím bulváru a naivně se domnívá, že tím zvýší prodejnost této knihy. Ale jak to vypadá, tak převážná část výtisků opět skončí pravděpodobně také jako dárky do domovů důchodců, stejně jako kniha „Můj táta Karel”, protože zájem o obě knihy nesplnil očekávání autorů!

fany22
15. 12. 2020 07:39

Pochopili jsme. O knihu nebyl moc zájem, tak to za mrzký peníz podpořila tím, že odeslala do bulvárů tuhle senzaci. “Národ má právo vědět”... No, nemá! Mstivá, sebestředná, nesamostatná, nízká. Pro prachy všechno.
Hlavně že tak ráda vzpomíná na dovolené, výlety, posezení s tátou...

hanainge
15. 12. 2020 01:46

Výše uvedený článek částečně je nesmysl a některé slova Dominika Gottová určitě neřekla, protože Karel Gott nikdy neměl malé holčičky jako dcery, nebot’ JENOM Dominika Gottová je jedinou dcerou a jediné dítě Karla Gotta! Syna Karel Gott nemá!!! To je fakt! Ivana Macháčková opravdu nikdy nebyla manželkou Karla Gotta, protože Karel Gott ji nikdy nemiloval a obráceně. Ivana Macháčková chce lidi jenom využít a má poměry v ložnici s muži, které pracují v médiích a s tím už často Ivana Macháčková nechala zhotovit a zveřejnit fotomontáže i padělané videa s Karlem Gottem a dětmi. Film „Karel“ taky částečně je padělan. Ivana Macháčková nic nezdědila od Karla Gotta. Ivana Macháčková musí se velmi stydět! Ivana Macháčková se zasloužila o tom dostat velkou trest a nyní konečně Ivana Macháčková dostala trest od Pána Boha!!!

Dále je fakt, že Ivana Macháčková nic neorganizuje. Předtím, než Karel Gott zemřel, Karel Gott psal, že Ivana Macháčková v souvislosti s Karlem Gottem nic nesmí!!! To řekl mi sám Karel Gott. Pan Felix Slováček, který se velmi dobře zná s Karlem Gottem i v soukromí už od roku 1966, potvrdil, že Karel Gott opravdu nikdy nebyl ženatý, Ivana Macháčková pro Karla Gotta jenom pracovala jako uklízečka, na PC a Karel Gott zakázal Ivaně Macháčkové jít do ložnici Karla Gotta. Konečně Karel Gott vyhodil Ivanu Macháčkovou, protože Ivana Macháčková byla drsná!

Správným otcem Charlottky Elly je zpěvák Martin Pošta. Karel Gott bohužel akceptoval falešné a hloupé divadlo s Ivanou Macháčkovou a dětmi jako „rodina Karla Gotta“ na veřejnosti, protože když Karel Gott byl mladší, Karel Gott zažil s ženami strašně špatné zkušenosti a proto Karel Gott chtěl mít klid a Karel Gott opravdu žil sám. Mezitím Karel Gott se omlouval za falešné divadlo na veřejnosti s Ivanou Macháčkovou a dětmi, protože Karel Gott to moc lituje.

Dominika Gottová je milá i pilná dáma, která nemá žádné problémy s alkoholem.

Ewwa
15. 12. 2020 10:15

Autor příspěvku dlouhodobě nerespektoval pravidla diskuse.

alexa-lexa
16. 12. 2020 11:58

Tvl hanainge, co bereš??? Kam na ty slátaniny chodíš, to musí být síla čím tě dopujou!!! Přestaň to už brát nebo skončíš někde v kleci v blázinci. Teda pokud už odtamtud neklafeš ty nebetyčný bláboly!!!

-jiricka-
14. 12. 2020 17:53

Všem bych doporučila přečíst si knihu ,,Poslední roky s Karlem" kde je popsáno jak a v čem žil p. Gott od doby kdy a jak se seznámil s Ivanou Macháčkovou. Názor ať si udělá každý sám

fany22
15. 12. 2020 09:10

Jak a v čem žil... Gott byl na vrcholu asi 60 let, a o jeho životě už bylo napsáno mnohé. Že byl bohém, že měl celý život nepočítaně žen, že měl paralelní vztahy, to všechno se dávno ví.
A byl taky, a hlavně, úžasný zpěvák a dobrý člověk. Možná by si vzpomínky na období, kdy byla D. malá, dost lidí i rádo přečetlo, ale tohle odhalování minulosti DLE NÍ, kdy je hnána pomstou, nepřiměřenou sebelitostí a touhou po snadných penězích, je odpudivé. Dominika je bohužel po matce nezodpovědná lehkoživka, a po otci zdědila sklon k lehkovážným zábavám. Jenže u ní to není vyváženo naprosto ničím.

-jiricka-
15. 12. 2020 15:01

Tu knihu nenapsala Dominika Gottová ale jeho blízký přítel se kterým byl velice často v kontaktu, kritizujete něco co jste ani nečetla

jezibababa
14. 12. 2020 17:51

Co mi na tomhle má brát dech? Přestaňte už s tou nesamostatnou línou a problematickou alkoholičkou otravovat. Už to trvá rok, to už je snad trochu moc !!!

Drdek
14. 12. 2020 14:17

Jak je vidět, o té zpuchlině tu bude denně alespoň jeden článek, bulvár ji momentálně živí. To ona uspíšila otcovu smrt, viděl co z ní je a trápil se. Ivana jí dala mobil, koupila jí zimní bundu, zařídila vizážistu, aby ta důra mohla vůbec na pohřeb, zaplatila jí cestu, její mámě platí útulek a ta cuchta na ní nenechá nit suchou. Ta potřebuje malej dvůr a velkej bič.

blamal
14. 12. 2020 14:00

To, ze je Dominika hloupa a necha se zneuzivat nekterymi novinari je vec jedna. Pokud ale kritizujete, overte si nejdrive fakta - z verejne dostupnych zdroju to neni zadny problem. Jinak totiz blabolite take blbosti. Dominika se narodila v r.1973, Gottovi poridili Bertramku v r. 1974, s Machackovou zacal chodit v r.1999. Tech let, ktere tam Dominika mohla bez dohledu te Doroty Machalove s tatou travit, je tedy celkem dost.

kinki
14. 12. 2020 14:31

Chces povedať,že Gott sedel po večeroch doma,a nikam nechodil. Však ta DoGa ak prišla do Prahy tak radšej sa ubytovala v hotely aby mohla flamovat do rána. Netvrdím,že že sa nenaskytol jeden večer kde si s ňou posedel,ale určite jej nehovoril osobné veci.

-bello-
14. 12. 2020 13:45

Ta Dominika je blbá !
Komu momentálně leze do zadku?Ivaně?"Národu ? "
Společných dovolených bylo kolik ? Dvě , tři za celý život ? Sezení v Gottově vilce na Smíchově nad Prahou do noci bylo kolik ?Dyť tam číhala Ivana a když ne, tak Dominika byla ve Finsku.
Proč to maluje, jakoby ji rodina brala? Ivana byla ráda, že ji nevidí, Gott byl rád, že nedělá ostudu a nemluví k "národu " nahlas o jeho soukromí a je uklizená ve Finsku.Docela jistě ji nevítali s nadšením.Je zbytečné malovat se veřejnosti jinak.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.