Nečekané přiznání bere dech: Poslední slova Gotta Dominice | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Nečekané přiznání bere dech: Poslední slova Gotta Dominice

Karel Gott s Dominikou
Karel Gott s Dominikou (archiv K. Gotta)

Dominika Gottová (44) promluvila o posledním telefonátu s otcem a o tom, jak se slavný zpěvák před smrtí cítil. 

Ve své nové knize odkryla Dominika Gottová  spoustu osobních informací, popsala i mnohé ze soukromí své rodiny. Nejstarší dcera Karla Gotta přiznala, že některé pasáže se jí psaly i popisovaly těžko, protože měla často na krajíčku a práce na knize tak byla emočně náročná. Co jí Slavík pověděl během jejich posledního rozhovoru?

„Naposledy jsem s tátou mluvila přibližně týden před jeho odchodem. Telefonovala jsem s ním, zněl velmi nadějně, ač se necítil vůbec dobře… Říkal mi, že ho posiluje rodinný kruh, že mu dělají radost jeho holčičky a stále doufal, že to bude dobré… V té naději, že to všechno dobře dopadne, jsem žila i já, přestože jsem jeho vážný zdravotní stav konzultovala s lékařkou, která už mu tolik nadějí nedávala,“ pověděla podle extra.cz Gottová, která se po trapných aférách vrátila ke svému manželovi.

Rok z vězení a Řepkovi hrozí další soud! A Gottová šokuje: Otci se po telefonátech se mnou přitížilo

Video se připravuje ...

 „Nejraději vzpomínám na naše společné dovolené, výlety, na naše dlouhé povídání si do noci, sezení nad Bertramkou, kde jsme se na terase dívali v noci na osvětlenou Prahu. Těch krásných a nezapomenutelných vzpomínek je opravdu mnoho,“ dodala Dominika.

Konec Ordinace! Fanoušci jsou v šoku. A jak vypadá sociální byt Dominiky Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
borka30
19. 12. 2020 • 16:31

Ta Hanainge má plnou hubu sraček. Jako její jedna z nejlepších kamarádek, by se měla o DK postarat, když to její matka nedokázala.

rudne
17. 12. 2020 • 13:20

Kdyby jste se na tu k*avku vy*rali, tak by jste udělali nejlépe! Myslíte že by jí něco takového Gott svěřil znaje její vypitý mozek??? Za peníze holčička udělá všechno!!!

alexa-lexa
16. 12. 2020 • 11:58

Tvl hanainge, co bereš??? Kam na ty slátaniny chodíš, to musí být síla čím tě dopujou!!! Přestaň to už brát nebo skončíš někde v kleci v blázinci. Teda pokud už odtamtud neklafeš ty nebetyčný bláboly!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.