Gottová bez práce: Tohle dělá místo hledání nového fleku! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Gottová bez práce: Tohle dělá místo hledání nového fleku!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (David Kundrát, archiv)

Dominika Gottová (47) je šťastná, že se z České republiky vrátila zpět do Finska. Nejstarší dcera slavného zpěváka si Helsinky nemůže vynachválit a vyzradila, co je momentální náplní jejích dní.

„V Helsinkách jsem šťastná a spokojená. V týdnu mi stěhováci přivezli z Prahy všechny mé věci, tak zabydluji byt a vyčkávám, až Timo v závěru května dorazí z Mexika za mnou,“ pověděla podle expres.cz Gottová, která ve finském městě měla podstoupit léčbu kvůli závislosti na prášcích na spaní. Zároveň přiznala něco, co poukazuje na to, že existenční nouzí asi rozhodně netrpí.

„Každý den chodím na doporučení lékařky na dlouhé procházky,“ prozradila Dominika, která je momentálně bez práce. Jak to, že si žena bez práce může dovolit celé dny chodit na procházky? Je Dominika opravdu v nouzi, jak před časem tvrdila?

Video s Gottovou najdete zde:

Video se připravuje ...

Útok v metru

„Stála jsem a vedle mě přiběhl nějaký šílený tmavý muž. A najednou po něm skočili sekuriťáci, ochranka metra. Při té bitce mě povalili na zem a měla jsem co dělat, abych se zvedla a utekla. Jen zázrakem se mi nic nestalo. Byl tam šílený křik. Celkem se s tím chlápkem praly dvě ženy a jeden chlap,“ pověděla o nedávném incidentu Slavíkova dcera, která tuto událost považuje jako velkou překážku při hledání nového pracovního místa ve Finsku.

Oslava Dády: Felix se najedl a ujel! A Dominika po návratu musela do léčebny

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hodnotyzivota
24. 5. 2021 • 07:34

- bello - Ani jste si nevšimla?, že VÁS ignorujeme.-D Úspěšný člověk nezávidí a NIKDY! by se nevěnoval takové činnosti, jaké se věnujete vy dlouhodobě.
Žádný normální chlap by s vámi nemohl žít.

-bello-
23. 5. 2021 • 20:30

hodnotyzivota
proboha!V zájmu Gotta bylo nevydědit ji, nemít skandál. Na Gotta / i Ivanu / by vylezlo ( ani nechtějte vědět co všechno tihle mají za sebou !) a jak to navlíknout,aby ho Ivanka Bertramka neumlátila bačkorou a neřvala od rána do večera, že všechno je její a že se mu obětovala ?No využít srabu Dominiky a zaplácnout jí pusu pár milionky a vyflkánout se na to.

Bože, myslí vám to?

levandulova
20. 5. 2021 • 20:07

Ta vzivote makat nebude! Prej doktorka ji predepsala vychazky 😃🙈 ty bychom potrebovali vsichni, ale nekteri musime i makat, za komancu bylo prizivnictvi trestne

hodnotyzivota
20. 5. 2021 • 14:44

Pravděpodobněji za zdmi hřbitova pod drnem.

Co říkají přepisy?
Aby se nedostal váš majetek do rukou nezvedených neopomenutelných dědiců, lze majetek darovat, vydědit toho, kdo neposkytl potřebnou pomoc, trvale neprojevoval o osobu opravdový zájem, byl odsouzen pro úmysl. trest. čin na nejméně 1 rok, TRVALE VEDL NEZŘÍZENÝ ŽIVOT. Vydědění by bylo pro dotyčnou velkou hanbou, a protože se před smrtí nevědělo, co všechno vyjde v budoucnu najevo, bylo vzdání se části dědictví v jejím zájmu. Obdrženými dary a finančními prostředky při normálním způsobu života byla zajištěna do smrti nadstandardně.

1pravda1
18. 5. 2021 • 23:52

stačí se dobře vdát kdy byla naposledy Ivana v práci, stále pomlouváte Dominiku, ale Gott byl její otec, kdyby dědila podle zákona tak je také za vodou

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.