Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika Gottová (47): Drsné urážky v supermarketu!

Dominika Gottová
Dominika Gottová (Foto Aha! – David Kundrát a Martin Hykl)

Už druhý den je v Česku, kde vystěhuje svůj pražský byt, rozloučí se s kamarády a odletí zpět do Finska. Tam nejstarší dcera Karla Gotta (†80) zahájila nový život po boku svého manžela Tima Tolkkiho (45). Dominika Gottová (47) teď deníku Aha! popsala důvody, proč už nechce v Česku dál žít. A je to síla...

Nejstarší Slavíkova dcera si uvědomuje, že není bez chyb. Od lidí v rodné zemi prý ale v posledním roce čelila neustálým útokům.

Je toho moc

„Vím, že jsem přibrala, ale za to mohla ztráta zaměstnání a neustálé sezení doma – a také mé zdravotní problémy. Ale aby mi paní prodavačka v supermarketu řekla, abych si místo klasického jogurtu, který jsem si chtěla koupit, raději vzala nízkotučný, to už je na mě moc,“ svěřila nám se slzami v očích.

Jako v zoo

Dominika si už loni několikrát postěžovala na to, že si v Česku připadá jako v zoo. „Když jsem ještě dělala v baru či v lahůdkách, lidé se na mě chodili dívat jak na zvěř někde v pavilonu. Bylo to strašné! Tohle ve Finsku nezažiju,“ popsala. Klid neměla ani na jiných místech, kde se potkávala se spoluobčany. „Při cestě metrem nebo tramvají jsem neustále slyšela, jak se o mě lidé – často nevybíravě – baví,“ doplnila.

Gottová nastoupila do léčebny a zavolala Blesku! A zemětřesení ve Stardance

Video se připravuje ...

Byt mají, teď najít práci...

Dominika a její manžel už v únoru převzali v Helsinkách státní byt, o který si požádali loni na podzim. Měsíčně jim finský stát vyplácí jako manželům podporu. Timo shání práci v hudebním světě, Dominika by se ráda ve Finsku znovu živila jako servírka či barmanka. Musí ale počkat, až se v zemi znovu otevřou restaurace.

Drsné nařčení Nývltové: Využívá pandemie! A konečné rozhodnutí Gottové

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mekanik
27. 4. 2021 • 14:04

Bell ich liebe dich, ti amo, já ljublju tebja, miluju tě, i love you, a dyt víš jedu k tobě

bedna
19. 4. 2021 • 12:56

překlep- má být noční

bedna
19. 4. 2021 • 12:55

„hanainge” je stále ještě panna Hannelore Uhl, pomatená, neukojená Gottova fanynka, která si schovávala své panenství pro Gotta, ale on o ni nestál, byla pro něj moční můra! Tak jí to vlezlo na mozek a proto píše své choré bludy. A to je asi jediné, co na ni vlezlo, protože dodnes do jejích skoro šedesáti let to asi žádný chlap neudělal! Tak se chudinka ukájí alespoň tapetováním svých představ!

-bello-
18. 4. 2021 • 16:48

Dotaz na AHA !
--------------------
Prosím, řekněte mi jediný rozumný důvod, proč tady nebloknete troll "hanainge"

Dyť, když to tady ( tak, jak často ) 2-3 x otapetuje, ztratí se úplně diskuze ostatních.
Má cenu tohle tolerovat ?
Díky za normální akci tohle skrouhnout.

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.