Dominika Gottová: Kontrola kvůli podvodu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Dominika Gottová: Kontrola kvůli podvodu

Dominika Gottová
Dominika Gottová  (Foto Profimedia.cz)

Je zpátky v Helsinkách! Dominika Gottová (47), která se tam rozhodla znovu žít s manželem Timem Tolkkim (55), jela po úterním příletu rovnou do léčebny, kde ji čekala plánovaná kontrola. Doktoři ji totiž stále hlídají, jestli dál nebere léky na spaní.

„Nahlásila jsem jim, že jedu do Česka, kde potřebuji vystěhovat byt. A tak mi řekli, že hned po návratu musím přijet, aby prověřili, zda jsem čistá,“ popsala Aha!. „Odebrali mi moč a vše dopadlo v pořádku. Léky neberu, takže jsem byla v klidu. Kdybych léčbu porušila, tak by mě z ní ihned vyškrtli a musela bych zaplatit veškeré náklady, které mi jinak doteď hradil finský stát,“ vysvětlila nejstarší dcera Karla Gotta (†80). Dominice místo léků na spaní během únorového pobytu na klinice předepsali lehčí antidepresiva. „Nešlo, abych úplně ty léky na spaní vysadila, takže místo nich mám tyhle prášky, které si beru, když jdu do postele. Ony mě vyklidní, já pak spím jako miminko a každé dvě hodiny se nebudím,“ řekla Dominika, která včera vyčkávala na příjezd stěhováků.

Gottová na hřbitově

Video se připravuje ...

Předražený test? Ozval se další postižený

Dominice se ozval člověk, který měl podobnou zkušenost v Covidpointu, kde byla v neděli na testu (Aha! včera informovalo). „Říkal mi, že výsledek testu za 1800 Kč také nemůžou do 24 hodin garantovat, tak mu nabídli ten drahý test za 5400 Kč. Chudák, plakal, že to byla velká suma, ale že o dovolenou nechtěl přijít. Tak jsem mu řekla, aby se připojil k tomu mému podání na policii,“ popsala Slavíkova dcera.

Gottová chce pracovat v ochrance! A Leichtová o svém zneužití a výchově

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zvonekdozahrady
29. 4. 2021 • 19:40

A už se nemusí vracet strašidlo.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.