Přiznání Burešové děsí: Počítá s nejhorším! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Přiznání Burešové děsí: Počítá s nejhorším!

Eva Burešová má koroavirus.
Eva Burešová má koroavirus. (instagram: Eva Burešová)

Bolest hlavy a nachlazení. Tak zatím popisuje Eva Burešová (27) svůj zdravotní stav po nákaze covidem-19. V domácí karanténě se ocitla i s tříletým synem Nathanielem.

„Nathánek musí bohužel na testy, přestože je se mnou v karanténě a ven se stejně dostane až za deset dní,“ posteskla si Týna Popelková ze seriálu Slunečná. Nemoc má prý u ní mírný průběh. „Tím to určitě nezlehčuji, tuším, že to může být horší a že to třeba ještě přijde, zatím se držíme. Můj malej doktůrek se tady o mě stará, už mi přinesl vitamin, že ho mám spolknout,“ informuje herečka z karantény. Jediné, co ji tedy zatím trápí, je to, že nemůže pracovat.

Hvězda Slunečné Eva Burešová bez partnera: Slova plná smutku! Bydlí u rodičů...

Video se připravuje ...

Tito jsou pozitivní

David Gránský (28), herec a moderátor: Bylo mi fakt zle „Ano, vyšly mi pozitivní výsledky. Ano, bylo mi fakt zle. Ano, jsem doma v karanténě. Ano, v žádném případě nechci nikoho nakazit, ohrozit.“

Vyskočil má vyhráno

S covidem se statečně popral i Ivan Vyskočil (74). „Já měl úplně lehký průběh, moje mladá partnerka to chytla taky a taky měla naštěstí jen lehký průběh,“ popsal webu tn.cz herec. „Přesto vám řeknu, že je to hodně nepříjemný. Hlavně ty první dva dny. Máte horečku, bolí vás hlava, bolí vás celé tělo,“ dodal herec.

Gottová je negativní

Testování Dominiky Gottové (47) covid nepotvrdilo. „ Ale co mi je, to nevím! Asi těžká chřipka nebo zánět průdušek. Ležím, potím se a doufám, že to brzy přejde,“ napsala Aha! nejstarší dcera Karla Gotta (†80). Měla by znovu kontaktovat svou obvodní lékařku, ale minimálně ještě týden si poleží na nemocenské.

Veronika Kašáková (30), těhotná modelka: Není to legrace „S partnerem jsme pozitivní ve všech směrech. O covid nemoci nechci psát, nejsem odborník, ale když se vás to dotkne takhle zblízka, není to žádná legrace jako stoprocentně žádná nemoc. Chci tím jen říct, že my už snad budeme brzo ok, a to také díky poctivě dodržené izolaci, kdy myslíme na sebe, ale i na druhé, tak na to, prosím, myslete také!“

Vlastina Svátková (38), herečka: Před rozvodem „Není nad to být zavřeni všichni pod jednou střechou, týden před rozvodem. Paradoxně jsem to nechytla já, v běžném pohybu, v práci a fungování, ale Maty ve školce.“ Václav Svoboda (56) alias Lumír z Ulice: Točí bez něj Jestli je pozitivní na covid-19, herec nepotvrdil, ale podle informací Aha! je doma už druhý týden. „Pokud to jde, točí se scény bez něj. Přestat nemůžeme,“ prozradil člověk ze štábu. „Nemůžeme se nijak vyjadřovat ke zdravotnímu stavu našich herců,“ vyjádřila se mluvčí Tereza Drtinová.

Dagmar Pecková (59), operní pěvkyně a Veronika Khek Kubařová (33), herečka: V karanténě Obě musely do karantény, protože se setkaly s někým pozitivním. Herečka a vítězka StarDance měla v sobotu navíc moderovat Benefiční večer Světlo pro Světlušku. Narychlo ji ale musela zastoupit Ewa Farna (27).

Eva Burešová o bývalém partnerovi a koronaviru

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Rosana
21. 10. 2020 • 02:00

Ty jsi hlupak. Je to hezka talentovana holka a neomilejte se vsichni z dasnema. Ani Ji to neskodi. Odpornej clovek musis byt ty

-bello-
20. 10. 2020 • 11:29

Nevím, kdo je Burešová, ale výčtu covid pozitivních chybí Ivana Gottová ne?.

vemenozmojistary
20. 10. 2020 • 07:41

Tohle je příšerná p#zda. S každým 💩 leze do bulváru, trapka s odpornejma dásněma 🤮

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.