Tragédie Saskie Burešové! SEBEVRAŽDA A PAK DLAŹBA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Horor Saskie Burešové! SEBEVRAŽDA A PAK DLAŽBA

Nominační večer ankety TýTý
Nominační večer ankety TýTý (profimedia.cz)

Šílené časy plné nervů a pláče má za sebou i legendární moderátorka Saskia Burešová (74). Bez peněz skončila takzvaně na dlažbě.

Podnikání ji málem totálně zruinovalo hned dvakrát! Špatné zkušenosti s vlastním byznysem popsala elegantní moderátorka již před lety a v jejím příběhu nechybělo mnoho zvratů a strašných událostí. „V ulici, kde jsme bydleli, se uvolnilo bývalé agitační středisko. Potřebovalo to ale velkou přestavbu. Neměli jsme dost peněz, tak jsem si vzala půjčku… Když jsme se konečně dostali ke kolaudaci, přišel nějaký pán a řekl, že je příbuzný majitele domu. A ten že si zažádal o navrácení… Přestože jsme měli úředně vše v pořádku a jednali přesně podle zákona, byli jsme z nebytových prostor, které jsme za velké peníze zrekonstruovali, vyhozeni bez náhrady,“ pověděla před lety Saskia, které se rozplynul sen o úspěšném salonu krásy.

Další krach kvůli sebevraždě

„Pomoc přišla v podobě nové nabídky na prostory k podnikání. Bratr manželova kamaráda zrestituoval dům a měl volné sklepy. Museli jsme si vzít další půjčku, za niž jsme ručili veškerým majetkem… Když jsme se po letech dostali z nejhoršího a poplatili dluhy, majitel domu se zastřelil… Dědicové dům okamžitě prodali zahraniční firmě… Byli jsme znovu na dlažbě… Zbyl jen pocit absolutní nespravedlnosti,“ uzavřela tragickou událost Burešová z legendárního Kalendária.

Legendární hlasatelka Saskia Burešová: 10 let jsem se dostávala z dluhů z podnikání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.