Skandál Burešové odskáče Bouček? Nějak si to vyřeším | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Skandál Burešové odskáče Bouček? Nějak si to vyřeším

Libor Bouček slibuje nápravu
Libor Bouček slibuje nápravu (Foto Aha! – Martin Sekanina, Prima, archiv L. Boučka)

Začalo to nevinným vtípkem, ale je z toho pěkná polízanice, do které už je zapojená slušná řádka lidí. Po Vojtovi Kotkovi (34) má s vyjádřením, které si Saskie Burešová (75) vzala příliš osobně, plné ruce práce i moderátor show Máme rádi Česko, Libor Bouček (41). Tomu je nyní líto, že jako moderátor nezasáhl a útok na jednu z našich nejlepších moderátorek dřívější doby nebránil!

Nešťastná historka, kdy Vojta Kotek v úmyslu pobavit lidi, převyprávěl vyjádření svého kamaráda ze zahraničí, který si šarmantní moderátorku, Saskii Burešovou, popletl s trans-gender osobou, opět ožila. K celé kauze se vyjádřil i sám moderátor show, kde slova zazněla. Cítí spoluúčast a prý celý skandál bude řešit i po vlastní ose. 

Legendární hlasatelka Saskia Burešová: 10 let jsem se dostávala z dluhů z podnikání!

Video se připravuje ...

„Řeknu k tomu jedinou věc, Saskii Burešovou uznávám jako jednu z největších hvězd televizního nebe. Takhle jsem ji vnímal a vždycky vnímat budu. Její kariéra je obdivuhodná a myslím si, že byla a je takovým pevným bodem, na který se můžeme upnout a říct si, že svět je v pořádku, protože tam je,“ řekl Libor Bouček pro redakci eXtra.cz. „Já vím, že nic nebylo vytvořené s úmyslem někoho poškozovat, to tam nikdy nebylo. Jak se to bude vyvíjet dál, si myslím, že nepatří do veřejného prostoru a je to na mně. Cítím se, že jsem toho účastník, a nějak si to vyřeším,“ přislíbil.

Ačkoli se Kotek Burešové omluvil, Burešová omluvu nepřijala. „Bolí mě to na duši. Jen jsem se jako slušný člověk chtěla ozvat. I pro ostatní, že takhle by se to v televizi dělat nemělo,“ vyjádřila se k celé záležitosti. Jak přesně si to bude žehlit Bouček, který měl moc jako moderátor do situace vstoupit a trochu ji umravnit, je ve hvězdách. „Jakým způsobem se k tomu postavíme, to mají diváci možnost vidět každý pátek a dokonce i ve čtvrtek večer, tak tam to uvidí ten výsledek toho, co já dělám,“ přislíbil však.

Moderátoři Primy nudista Bouček a otužilec Dědek v 7 pádech: Kdo má větší koule?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uživatel_5457057
9. 4. 2022 • 14:17

Burešová je trapná, kdyby to nerozmazávala, naopak to přešla s úsměvem, tak by rozhodně udělala lépe. Takto je akorát lidem k smíchu

avina
9. 4. 2022 • 10:58

Omluvu nepřijala,tak její problém--je odep­sana­á,za­pome­nutá.

Mnau1
8. 4. 2022 • 21:55

Booze, porad dokola, jak o cervene puncosce. Mela jsem ji rada, ale ted jak se projevila ji nesnasim. Omluvu neprijala, tak at si trhne.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.