Hlasatelky Marie Tomsová (66) a Saskia Burešová (71): Takhle maskují vrásky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Hlasatelky Marie Tomsová (66) a Saskia Burešová (71): Takhle maskují vrásky!

Saskia Burešová, Marie Tomsová
Saskia Burešová, Marie Tomsová (Foto Aha! – David Kundrát, profimedia.cz)

Jedna místo drahých krémů spoléhá na vepřové sádlo, druhá prý nedělá vůbec nic. Těžko uvěřit, že bývalé televizní hlasatelky Marie Tomsová (66) a Saskia Burešová (71) tak vypadají jako o jejich generaci mladší konkurentky. 

Tyhle dvě snad popírají zákony stárnutí. V televizi sice dohromady strávily přes 70 let, zub času se na nich podepsal ale minimálně. Přitom teď deníku Aha! na křtu knížky obě svorně tvrdily, že pro udržení krásy skoro nic nedělají.  „Nejsem zrovna ten pravý člověk na to, aby dával rady. Já žiju naplno, mám hrozně ráda život a snažím se ho žít tak, jak to okolnosti přinášejí,“ prozradila na sebe Tomsová, která se na obrazovce prvně objevila před 40 lety.  


Poslední záchrana
Na stejnou notu zahrála i moderátorka Kalendária. „Hlavně se mě neptejte, co dělám pro to, že nestárnu. Nedělám totiž vůbec nic! Nechodím ani na kosmetiku, ani na nitě, ani na botox,“ prohlásila Saskia. „Spoléhám se na genetiku, protože moje maminka taky vypadala naprosto skvěle,“ podotkla.

Tajný fígl - sádlo!
Nakonec si ale přece jen nenechaly své tajné zbraně tak docela pro sebe. „Používám čerstvě vyškvařené vepřové sádlo, je to nejlepší pleťová maska!“ přiznala Marie netypický pleťový krém. „A taky se snažím v civilu nelíčit, aby pleť dýchala. Když jdu nakoupit, vezmu si tmavé brýle a maximálně si namaluju rty,“ dodala Tomsová s úsměvem. Společné začátky
Obě patří k legendám televizního vysílání. Saskia Burešová začala v Československé televizi pracovat v roce 1967 a spolu s Eduardem Hrubešem (81) moderovala pořad pro vojáky základní služby. Marie Tomsová nastoupila do televize o deset let později, uváděla přímé přenosy, Sportku či estrády. Po devatenácti letech ale byla donucená svou kariéru ukončit kvůli mateřství.

Legendární hlasatelka Saskia Burešová: 10 let jsem se dostávala z dluhů z podnikání!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.