Na letošní léto Saskia Burešová (68) hned tak nezapomene. „Dovolená v zahraničí se nepovedla,“ přiznala bývalá televizní hlasatelka. Nejen že španělské letovisko neúnosně praskalo ve švech, ale moře při odlivu téměř zmizelo!Zpět na článek
Chcete-li se zapojit do diskuse, přihlaste se prosím.
Jsem z paní Saskie překvapená myslela jsem že je to kultivovaná dáma a ne rozmarné děcko co si usmyslí musí mít cestovka se nebude řídit jejími požadavky ona by chtěla za málo peněz hodně muziky !
Tak to si Španělé dovolili moc.Když tam přijela stará bába Burešová tak měla být obehnána pláž plotem,rozestavěná ochranka aby měla stařena své soukromí.A moře měli nahnat lopatama nazpět aby se mohla vycákat. Za komunistů jezdila max.na Macháč a teď si vymýšlí.Má sedět na zadku doma a koupat se ve vaně a nebude naštvaná nebo ať ji staréj stříká na zahradě hadicí popřípadě se cáká v neckách a bude mít pokoj a utratí akorát za vodu.
A bude aj to reklamovať, že more bolo slané a slnko nesvietilo z tej strany ako si to želala? Cestovka môže ovlivniť počet rekreantov v letovisku? Myslím si, že potrebuje psychiatra lebo nemôže prežiť, že zem sa netočí podľa nej. Stará ....
sakra přece ví kam jede a něco si snad zjistí nebo se podívá na fotky z cestovky. Když vidím pláže jak kráva, tak si nemůžu myslet že budou kvůli mně prázdné
Hlavně , že nenapsalii kde to bylo. Letos čšpatně a loni o kousek dál to bylov pořádku. Informace pro turistyAle píše se jen újčelově a o ničem, když je třeba, tak se mlčí.Soudržnost s CK ?