Cukroví podle Saskie Burešové: Nepečení čerti v rumu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 20. května 2024

Svátek slaví Zbyšek, zítra Monika

Cukroví podle Saskie Burešové: Nepečení čerti v rumu

Saskia a její koule
Saskia a její koule  (Foto FTV Prima, Profimedia.cz, koláž Ahaonline.cz)

Moderátorka Saskia Burešová nechala ve své knize Co jsem ještě neřekla čtenáře nahlédnout i do své kuchyně. Jaké cukroví připravuje o Vánocích? Nechte se inspirovat jejímu čerty!

Cukroví podle Saskie Burešové: Nepečení čerti v rumu

Potřebujete

15 dkg hrozinek namočených přes noc v rumu • 15 dkg strouhané čokolády • 15 dkg strouhaných oříšků • 15 dkg moučkového cukru • 1 žloutek • 15 dkg másla

 Postup

Vše smícháme v těsto, přidáme hrozinky. Vytvoříme ze směsi kuličky a obalujeme buď v kakau, nebo kokosové moučce.

 


Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.