Vánoční padák ze Snídaně: Ondráčkovou na Nově vystřídá Kloubková! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Vánoční padák ze Snídaně: Ondráčkovou na Nově vystřídá Kloubková!

Ondráčkovou vystřídá Kloubková.
Ondráčkovou vystřídá Kloubková. (Foto: Aha! - Marek pátek, koláž Ahaonline.cz)

Ještě ráno moderovala Marta Ondráčková (30) Snídani s Novou a myslela, že si dá přes Vánoce oddych a po Novém roce se všechno rozjede znovu. Takže popřála divákům hezké svátky s tím, že se brzy uvidí. Po vysílání však přišla studená sprcha! Poslali jí totiž předčasně "do důchodu".

Vyhazov před Ondráčkovou tutlali

"Měla jsem jisté tušení, že se se mnou chtějí rozloučit, ale definitivní verdikt padl až po skončení pořadu. Ale jsem vlastně ráda. Byla jsem ve Snídani šest let a vyzkoušela jsem si snad všechno, co se dalo," sdělila na Super.cz. Práce to rozhodně nebyla lehká: "Vstávala jsem v půl páté ráno i pětkrát týdně, v době dovolených jsem pořad uváděla postupně se všemi svými kolegy i kolegyněmi, na druhou stranu mi po celou dobu vydržel jediný stálý partner Pavel Svoboda."


Náhrada Kloubková není mladší ani čerstvější

Podle TV Nova Martu nahradí zprávařka Kristina Kloubková (35). Ta si vyzkoušela již několik pořadů, proto jí nabídli tuto pozici. O svou oblíbenou tvář ale úplně nepřijdete. "Ještě točím pro Loskutáka," připomenula Marta Ondráčková a dodává: "Už jsem unavená, je čas, že mě vystřídá někdo mladší a čerstvější. Bylo to krásné, ale bylo toho dost." Nyní se může věnovat manželovi a divadlu do té doby, než jí zase některá konkurenční televize nehodí lano.
Poslední zůstává Pavel Svoboda

"Kristina Koubková se na pořad těší: "Televizní noviny mě naplňují a jsem šťastná, že mi k nim přibyla Snídaně s Novou, protože mě baví lidem dělat po ránu radost a přinášet jim nejnovější informace z různých oblastí. Zároveň se těším i na Pavla, protože moderovat s ním pro mě bude čest.“ Kristina si moderování Snídaně s Novou zkoušela už na podzim a diváci si ji oblíbili.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.