Slavní, kteří nesnášejí svátky: Vánoce? Fuj! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Slavní, kteří nesnášejí svátky: Vánoce? Fuj!

Kdo nemá rád Vánoce?
Kdo nemá rád Vánoce? (Foto Profimedia.cz, ara)

I když si tyhle celebrity mohou díky naditým peněženkám a plným kontům pořídit jakýkoliv dárek, Vánoce si stejně nikdy neužijí.

Rocker Ozzy Osbourne (65) je například nemůže vystát, protože už nepije. „Vánoce by se měly zakázat. Tečka. Když jsem ještě chlastal, myslel jsem si, že jsou skvělé. Byla to super výmluva, jak se opít. Teď je nesnáším,“ přiznal.

To Brad Pitt (50) má ze svátků dokonce trauma. „Vůbec se mi nelíbí ty tajnosti kolem Santy. Když jsem se jako dítě dozvěděl, že Santa neexistuje, cítil jsem se podvedený,“ stěžoval si. Pro šest dětí, které vychovává s partnerkou Angelinou Jolie (38), tak musí být Vánoce dost smutné.

Komerční pojetí Vánoc se nelíbí ani zpěvačce Annie Lennox (58). „Vyhýbám se masovému nakupování a tomuto masovému konzumu,“ prohlásila. Vydělávat na Vánocích jí ovšem nevadí, před třemi lety vydala album koled.

Gérard Depardieu (64) naopak miluje a s nadšením navštěvuje vánoční trhy, ale utrpením je pro něj trávit čas s rodinou. „Nesnáším Vánoce. Tento svátek ignoruji, v rodinách je kvůli němu jen stres. Všichni na sebe křičí a hádají se,“ prozradil. Svátky klidu a míru tedy u Depardieů rozhodně nejsou.


Další »vánoční bročouni«

Zpěvák Noel Gallagher (46)

Herec Colin Firth (53)

Zpěvačka Lady Gaga (27)

Návrhář Karl Lagerfeld (80)

Zpěvák Bob Geldof (62)

Zpěvák Sting (62)




Přečtěte si
eblanche
22. 12. 2013 • 19:34

No a co, já Vánoce taky nesnáším, jsou takové jakési smutné. Ale, hlavně že máme volno z práce

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.